Now Reading
Tatăl meu vitreg s-a îndrăgostit de mama când era în luna a șaptea. Sunt cu totul fiica lui și el e eroul meu!

Tatăl meu vitreg s-a îndrăgostit de mama când era în luna a șaptea. Sunt cu totul fiica lui și el e eroul meu!

„Tatăl meu biologic ne-a părăsit când mama era însărcinată. Când era în luna a șaptea, l-a cunoscut pe tatăl meu. Pe tatăl meu vitreg. Care a iubit-o cu «pachet» cu tot.

Cred că povestea lor de iubire este una dintre cele mai frumoase pe care le știu. Mama era deznădăjduită, dar mă iubea nespus încă dinainte să mă nasc.

Nu a rămas însărcinată voit, dar mi-a spus că și-a dat seama imediat că mă așteptase. Era hotărâtă să mă crească singură, să mă iubească.

Citește și:

Cum se poate implica un tată în creșterea și îngrijirea copilului mic

Cum să răspunzi eficient la furia copilului tău

Soarta, însă, a avut alt plan pentru ea și l-a cunoscut pe tata. Iar un tată mai bun, nu cred că îmi puteam dori. Nu avem același sânge, dar sunt cu totul fiica lui.

Mama mă iubește, dar tata mă adoră. Este eroul meu și știu că orice s-ar întâmpla în viața asta, îl voi putea avea mereu alături și mă pot baza cu el.

Tata a fost cel care m-a învățat că sunt frumoasă, că sunt iubită, să am curaj și o voce puternică. M-a învățat (spre disperarea mamei) să merg cu motocicleta. Să fac drumeții și balet.

Și acum țin minte cum mergea cu mine la repetiții. Cum veneam acasă să îi arăt ce am învățat. Cum exersa piruete cu mine. Cum curățam motocicleta împreună.

Cred că sunt cel mai norocos copil cu părinții pe care îi am. Iar iubirea lor, chiar și după 32 de ani, este o inspirație pentru mine, în fiecare zi.“

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top