Now Reading
Gelozia si invidia ma distrug

Gelozia si invidia ma distrug

Revista Psychologies

Sunt cu un baiat de aproape 3 ani. La inceput amindoi am fost casatoriti (el de aproape 1 an dupa o relatie de 10 ani, eu – casatorita de 8 ani) si avem fiecare cate un copil. Ne-am cunoscut prin niste prieteni comuni. Amindoi cautam altceva decat ceea ce aveam linga partenerul nostru.

Asa s-a infiripat o relatie intre noi, la inceput ne ascundeam, apoi am inceput sa iesim peste tot impreuna ca si cum am fi fost un cuplu. Nu ne interesa de parerea celorlalti. In fine, dupa cateva luni am divortat amindoi, ne-am mutat impreuna si totul a fost minunat.

Dar dupa un timp am inceput sa ne certam urat, iar eu l-am trimis inapoi la fosta sotie. Regretam de fiecare data gestul facut si pentru ca amindoi ne iubeam foarte mult ne impacam. Acum de aproape un an nu ne mai certam si e iar totul foarte bine cu exceptia zilelor cand merge in vizita la copilul lui ( o data la doua saptamini). Atunci simt ca innebunesc si ma macina gelozia. Nu pentru copil, ci pentru faptul ca stiu ca o vede si pe ea. Is constienta ca este o prostie, mi-o spune chiar el, si il cred. Ma iubeste foarte mult si imi dovedeste asta in fiecare zi. De fiecare data imi spune ca nu trebuie sa imi fac griji ca eu sunt iubirea vietii lui, ca ceea ce simte pentru mine nu a simtit pentru ea niciodata. Sincer va spun ca il cred, dar atunci de ce simt ceea ce simt? De ce ma macina gelozia? Mi-e frica de fiecare data ca se va intoarce la ea.

Va rog din suflet dati-mi un sfat. Cum sa scap de chinul prin care trec tot la doua saptamani? E groaznic, credeti-ma. Va multumesc.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!