Now Reading
Timpul liminal al femeii

Timpul liminal al femeii

eliza-kazan

Femeie dragă, acum este momentul să renaști și să îți activezi unealta ta cea mai de preț, iubirea reconstructivă.

Până acum ai trăit ruptă de tine, de sufletul tău, manipulată în permanență de propriul ego.

Ai dobândit o serie de atitudini, obișnuințe și manifestări pe care poți începe să le observi.

Ce credințe ai? Ce crezi? Ce trăiești? Fii sinceră cu tine, doar așa vei afla nivelul tău de conștiință și evolutie.

Observă-te cum acționezi și decide cât este iubire, cât este ego. Vrei mereu să demonstrezi ceva? Ai nevoie de confirmări? Depinzi de explicații și de raportul celuilalt? Ești preocupată să demonstrezi că ești cea mai bună, cea mai inteligentă? Ești conflictuală ori gălăgioasă, agitată? 

Tranziția de la ego la iubire este decizia ta. Atunci când ești supărată, furioasă, confuză, ai îndoieli, stres, anxietate, gânduri, acțiuni negative, teamă, trebuie să știi că motorul tău este egoul. Nu poți primi iubire și nu îi poți învăța pe ceilalți iubirea dacă tu nu ai ajuns să o cunoști.

În această etapă ai nevoie de acceptare, răbdare, dăruire și voință ca să te poți extrage din manipulare, greșeli, minciuni, învățături greșite și manifestări negative.

Nu ești niciodată singura, sufletul tău te însoțește clipă de clipă și așteaptă sa te ghideze.

Curăță-ți emoțiile, blocajele, amintirile și tot ce există negativ în corpul tău. Vei percepe aceste pierderi ca pe un gol interior și vei simți singurătate. Însă doar așa poți face loc adevăratelor valori sufletești.

Ai momente în care nu te suporți, în care te urăști, te pedepsești, te autoflagelezi, le permiti altora să facă ce vor cu tine din cauză că tu nu te vezi, nu te suporți, nu te valorizezi. 

 

Citește continuarea articolului în ediția octombrie 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top