Now Reading
10.000 de bilete la 1 euro pentru vacanta ta!

10.000 de bilete la 1 euro pentru vacanta ta!

Revista Psychologies

Targul de Turism al Romaniei vine si de aceasta data cu cele mai mari reduceri pentru vacantele sezonului estival. Printre ofertele surpriza pregatite de turoperatorii romani, se afla discounturile de 50%, vacantele la 1 euro sau transportul gratuit cu avionul pe cursele charter. Toate acestea si multe alte oferte speciale sunt disponibile incepand de joi 25 februarie, pana duminica 28 februarie, la standul Christian Tour de la Romexpo sau pe site-ul christiantour.ro.

 

Transport gratuit cu autocarul

In perioada 01.05-15.06, romanii pot calatori catre destinatii indragite din Grecia sau Bulgaria, iar transportul cu autocarul este gratuit. De asemenea, pentru sejururile in Lefkada, Skiathos sau Zakynthos se aplica reduceri de 50% la transportul cu autocarul, pentru orice pachet achizitionat, iar copiii intre 2-14.99 ani platesc doar 1 EURO transportul.

 

Memento Bus, bilete la 1 euro

Lansarea oficiala a primului smart cost bus din Romania vine cu 10.000 de bilete la un euro. Cursele de transport turistic operate de catre Memento Bus leaga diverse orase din Romania de destinatii turistice precum: Corfu, Halkidiki, Lefkada, Thassos, Skiathos, Zakynthos, Kusadasi, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Bansko, Kaprun, Zell Am See sau Budapesta.

 

Copiii calatoresc cu 1 euro

Pentru sejururile charter cu avion catre destinatii precum Grecia (Corfu, Creta, Santorini, Kos), Turcia (Bodrum, Marmaris, Kusadasi) sau Spania (Tenerife, Mallorca), copiii calatoresc cu numai 1 euro/sejur, la care se adauga doar taxele de aeroport (95 euro/125 euro).

 

Carduri de pelerin gratuit

O alta surpriza pregatita de Christian Tour este reprezentata de cardurile de pelerin gratuit- Card Pellerinn + Card Senior Voyage, pentru orice rezervare realizata pe un produs de tip Circuite, Senior Voyage sau Calatorii pentru Suflet.

 

Sejururi individuale- reduceri suplimentare

Pentru sejururile cu transport individual in Grecia sunt aplicate reduceri suplimentare de 20%. Iar sejururile cu avionul in Corfu, Creta, Antalya, Tenerife sau Mallorca, au discounturi de 50% la taxele de aeroport si 50% reducere pentru transferul de la aeroport la hotel. Toate acestea si multe alte surprize vor fi prezentate pe toata perioada Targului de Turism de la Romexpo.

Cu o istorie de peste 19 ani pe piata de turism autohtona, Christian Tour a inregistrat in 2015 o cifra de afaceri de 60.000.000 euro, cu o crestere semnificativa de 16% fata de anul 2014.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top