Citești
Gala Wella 2013

Gala Wella 2013

Revista Psychologies

Gala Wella 2013 a fost o sarbatoare. Aniversarea a 20 de ani de Wella Professionals in Romania. 20 de ani dedicati frumosului, pasiunii si inovatiei in arta parului.

Wella Professionals inseamna dedicatie, entuziasm, profesionalism. Pentru ca Wella crede in magie si in puterea oamenilor.

La Club Bamboo, sub bagheta de maestru de ceremonii a Mihaelei Radulescu, trendurile anului 2013 in hairstyling au pasit in scena. Si toata lumea s-a impregnat de „Sunetul culorii”. Pentru ca acesta a fost conceptul Galei Wella din acest an.

Rand pe rand, cele patru trenduri vedeta ale anului 2013 au intrat in scena: Decibel, Fusion, Echo si Allegra. Imagini ale creativitatii, sunetului si culorii, toate traduse vizual printr-o sinergie a imaginii si a tunsorii. La care s-a alaturat vraja dansului si a muzicii care au desavarsit efectul de magie al serii.

Primul trend care a intrat in scena a fost Decibel – o cale spre glam-ul anilor ’70. Decibel este un trend provocator, dinamic, inspirat din lumea digitala. Culori neon provocatoare si puternice, intense si creative. Vedeta imagine a trendului a fost Giulia.

A urmat Fusion. Acest trend aduce impreuna doua lumi aparent opuse – cultura vestica de inalta clasa si spiritul asiatic reinventat. Tunsori cu taieturi precise, executate cu precizia unui laser, breton in straturi cu forma asimetrica. Nuantele pale, pastel fuzioneaza cu tonurile stralucitoare de oliv sau pruna. Si a avut-o drept purtatoare de cuvant pe Aylin Cadir.

Prin Echo, spiritul creativ se manifesta in monotonuri, simplitate, austeritate. Nuantele naturale se opun celor de brunet cu irizatii verzi, purpurii sau cenusii. Si a fost intruchipat de DJ Wanda.

See Also

Al patrulea trend, Allegra, este o escapada in opulenta. Hairstylingul acestui trend inseamna crearea de ornamente din par. Cu alte cuvinte, parul devine un accesoriu care completeaza prezenta feminina. Aici, diafana Oana Ionita a dat nastere imaginii Allegra.

 

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top