Now Reading
(P) Double Wear Makeup To Go Liquid Compact, Estee Lauder – fondul de ten hidratant de care te vei indragosti

(P) Double Wear Makeup To Go Liquid Compact, Estee Lauder – fondul de ten hidratant de care te vei indragosti

Avatar photo

Daca formula extrem de rezistenta a fondului de ten Double Wear Stay-in-Place Makeup te-a cucerit, Estee Lauder duce machiajul la un alt nivel cu noul Double Wear Makeup To Go Liquid Compact. Te bucuri in continuare de rezistenta incontestabila Double Wear plus hidratare intensa pentru o senzatie nepretuita de confort.

 

Double Wear Stay in Place Makeup

Ten impecabil

Cu siguranta fondul de ten Double Wear Stay-in-Place Makeup iti este deja familiar si calitatile sale il plaseaza in topul preferintelor femeilor de pretutindeni.

Nu isi schimba culoarea pe piele, nu se strange, nu pateaza hainele, imbraca delicat tenul, este extrem de rezistent la caldura, umiditate si nici nu simti ca il porti.

De aceea poate fi alegerea perfecta indiferent de sezon daca ai un stil de viata foarte activ, trebuie sa te imparti intre job, nenumarate intalniri, cumparaturi, viata de familie, prieteni, si totusi vrei sa arati bine oricand, fara sa fii nevoita sa iti retusezi des machiajul, pentru ca in primul rand nu ai timp.

Double Wear Stay-in-Place Makeup inseamna aspect natural, fara cusur si rezistenta indelungata de pana la 15 ore. 

 

Double Wear Makeup To Go Liquid Compact

 

 

Inalt performant

Noul Double Wear Makeup To Go Liquid Compact de la Estee Lauder capteaza si reflecta lumina pentru ca tenul tau sa se bucure de stralucire si luminozitate maxima.

Argirelina si extractul de armurariu uniformizeaza pielea si reduc aparitia ridurilor si liniilor fine, pentru ca tu sa beneficiezi nu doar de un produs de machiaj ci si de unul de ingrijire.

Ingrijirea este completata si de complexul de ingrediente care asigura ultra-hidratare: acid hialuronic, glicerina si unt de muru muru. Acestea hidrateaza intens, mentin hidratarea la nivelul pielii si o imbunatatesc cu fiecare utilizare.

Cu Double Wear Makeup To Go Liquid Compact tenul tau va fi mai rasfatat si fericit ca niciodata.

 

Practic si rezistent

Noul Double Wear Makeup To Go Liquid Compact arata impecabil pe tenul tau timp de 8 ore fara ca machiajul sa aiba nevoie de retusuri.

Insa daca vrei sa iti improspatezi look-ul, packaging-ul sau iti da voie sa il strecori si in cea mai fina geanta sau clutch, astfel incat sa ai mereu la indemana fondul tau de ten preferat.

Cu Double Wear Makeup To Go Liquid Compact de la Estee Lauder tu esti in control, printr-un singur click obtii cantitatea de produs de care ai nevoie: apesi o data pentru un machiaj light, de doua ori daca vrei mai multa acoperire.

Buretelul inclus este de mare ajutor pentru aplicarea fondului de ten, si nu uita sa incepi aplicarea din centrul fetei catre exterior.

Fara compromisuri, Double Wear Makeup To Go Liquid Compact este ideal pentru orice tip de ten, si se potriveste perfect cu nuanta pielii tale, fara a lasa acel neplacut efect de masca.

Descopera AICI nuantele Double Wear Makeup To Go Liquid Compact, de la Estee Lauder.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top