Now Reading
Contureaza-ti silueta in doar 14 zile!

Contureaza-ti silueta in doar 14 zile!

Revista Psychologies

Ideea Programului de 14 zile este foarte simpla. Pentru a-ti contura silueta este suficient sa inlocuiesti micul dejun si inca o masa principala cu cereale integrale Nestlé Fitness, sa ai o alimentatie echilibrata si activitate zilnica regulata.

Pentru ca participarea la Programul de 14 zile sa fie si mai usoara, Nestlé Fitness vine cu o noutate pentru doamnele care doresc sa-si contureze silueta fara a renunta la placerea gustului: Nestlé Fitness Yogurt – o combinatie irezistibila de fulgi crocanti cu cereale integrale si fulgi inveliti in glazura de iaurt.

Si pentru ca totul sa fie cat mai simplu pentru tine, pe www.nestle-fitness.com ai posibilitatea de a obtine un plan personalizat de alimentatie si exercitii fizice pe parcursul a 14 zile, adaptat la necesitatile individuale ale organismului tau, precum si informatii despre cerealele integrale, importanta unei alimentatii echilibrate si sfaturi usor de urmat pentru conturarea siluetei.

Completarea programului o va constitui planul de exercitii, prin care iti vom arata intr-un mod placut cum sa-ti mentii conditia fizica si silueta care ti se potriveste.

Iar daca ai nevoie de motivare suplimentara si de ajutor, poti alege optiunea mailing-ului regulat. Astfel, timp de 14 zile vei primi pe adresa ta de e-mail mesaje referitoare la planul tau de alimentatie si exercitii pentru urmatoarele zile.

Programul de 14 zile reprezinta doar inceputul in ceea ce priveste adoptarea unui stil de viata echilibrat si, de aceea, pentru a incuraja continuarea acestuia, am lansat doua noi sectiuni ale site-ului 14 Zile, si anume “Retete pentru o dieta echilibrata” si “Programul Abdomen Plat”.

Fii Fitness pentru ca Fitness este un mod de viata pentru femeile active si moderne, care doresc sa fie sigure de sine si independente.

Acesta este, totodata, un fel de a expune farmecul in mod natural. A fi Fitness este o stare de spirit!

Incepe Programul de 14 zile chiar de astazi si CONTUREAZA-TI SILUETA pentru vara! 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top