Citești
Trendurile Wella 2012

Trendurile Wella 2012

Revista Psychologies
Blaze sau femeia fatala. Este un trend caracterizat de contrast si definire, expresia unei pasiuni arzatoare. Tunsoarea este scurta cu taieturi ascutite si indraznete. Colorarea mizeaza pe contrast. Se vor regasi in el, femeile care isi reinventeaza permanent pasiunea pentru sine.
Grace traduce prin intermediul hairstyling-ului muza moderna. Exprima sclipire, simplitate si rafinament. Iata de ce parul capata nuante aurii. Trend-ul este inspirat din stralucirea si puritatea naturii. Se adreseaza femeilor care iubesc sa fie in centrul atentiei si care intotdeauna aleg ce este cel mai bun.
Celeste este vizionara. Translucida. Pura. Rece. Pare o frumusete imprumutata dintr-o alta lume. Are un aer misterios, este perfectionista si futurista.
Roxy atrage toate privirile. Este extroverta, indrazneata si intepatoare. Trend-ul se inspira din cultura de club underground. Acesta este motivul pentru care femeia care il va adopta va fi in centrul atentiei. Fiecare miscare a sa este o declaratie si fiecare pas taie rasuflarea celor din jur.

 

 

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus
Prinde o reducere o dată în lună! Totul redus cu 30%
ABONAMENTE, CĂRȚI, EVENIMENTE
AGENDE PERSONALIZATE