Citești
Vitamine si minerale de noua generatie

Vitamine si minerale de noua generatie

Revista Psychologies

Pentru intarirea sistemului imunitar in sezonul rece, alege Spektrum Imunactiv cu Vitamina C si Zinc.

Esti mai aproape de natura cu produsul de noua generatie Spektrum, care iti ofera un complex de vitamine si minerale provenite din surse organice, direct din natura.

Profita de oferta speciala a iernii din Farmaciile BELLADONNA: cumpara 1 cutie cu 30 de capsule de Spectrum Imunactiv de la Walmark, 23 lei si primesti gratuit inca o cutie!

Fiecare tableta de Spektrum Imunactiv contine intreg necesarul de vitamine si minerale, in doze maxime recomandate. Vitamina A este importanta pentru acuitatea vizuala. Vitamina B2 contribuie la structura normala a celulelor rosii.

Vitamina C este un antioxidant care influenteaza pozitiv imunitatea. Cuprul intervine in procesul normal de pigmentare al parului si pielii. Calciul este important pentru oase puternice si dinti sanatosi. Zincul sprijina functia cognitiva.

Spektrum Imunactiv este imbogatit cu complexul Imunactiv compus din 4 substante: Beta glucan, Bioflavonoide, Vitamina C si Zinc. Vitamina C si Zincul contribuie la intarirea sistemului imunitar.

 

 

 

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus