Now Reading
Workshop-ul Psychologies – Seductia si frumusetea feminina

Workshop-ul Psychologies – Seductia si frumusetea feminina

Tu stii ce te face sarmanta, seducatoare, frumoasa? Se poate invata seductia?

Care au fost cele mai frumoase si mai fascinante personaje din literatura sau cinema? Ce le place barbatilor la femei, ce ii fascineaza? Dar femeile, la ce ciulesc urechile?  Ce le place la un barbat, ce le seduce iremediabil?

Sigur, noi am incercam sa analizam ce se intampla in creierul nostru atunci cand ne indragostim, de multe ori in numere succesive ale revistei. Insa, pana la urma, e un fenomen misterios.

Pe 4 iunie l-am discutat insa din perspectiva limbajului nonverbal,  din perspectiva preferintelor culturale ale oamenilor de-a lungul timpului (cine e mai seducatoare: Catherine Deneuve sau Rita Hayworth? E senzual si seducator sa fumezi sau nu?) alaturi de trei invitati speciali: Daniela Nane, actrita si femeie frumoasa si seducatoare din orice unghi, Marius Chivu, personalitate culturala si jurnalist la Dilema veche si Ana Morodan, cea care face din moda un joc si din joc face moda, o diva plina de umor si fler estetic.

A fost o dupa amiaza captivanta, am vorbit despre femei si feminitate, moda si ce le place barbatilor la femei si viceversa. Ne-am amuzat si am decis sa repetam experienta!

Multumim partenerilor: Marina Rinaldi si SPARITUAL, Institutului Francez pentru gazduire, Madame Lucie si Aqua Carpatica pentru rasfatul delicios.

 

Mai multe fotografii de la eveniment gasesti aici.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!