Now Reading
Ce am învăţat de la Connie Larkin

Ce am învăţat de la Connie Larkin

clementina-anghelache-2023
Connie Larkin

Când mă gândesc la Connie, cuvântul moarte nu există pentru că ea a ales întotdeauna viaţa. Îmi amintesc orele de coaching, orele de asistenţă în cursurile ei, călătoriile împreună. Când ajungeam la exerciţiul de creare a unei posibilităţi și „scoteam” din mine ceva sec, școlăresc, îmi împărtășea iar și iar cum a fost inspirată într-un seminar de posibilitatea de a fi în dans cu viaţa.

Cine este Connie Larkin?

Site-ul ei o prezintă ca autor, executive coach și PhotoReading® Instructor. Pentru cei care au cunoscut-o și care au participat în cursurile ei
este fără doar și poate punctul de transformare către o altfel de percepţie a realităţii.
Acum că mi-am luat această misiune de a scrie despre ea la atât de puţină vreme de la plecarea ei dintre noi, mi se pare că nu am cum să o duc la bun sfârșit pentru că orice aș alege să împărtășesc este prea puţin faţă de ce am primit din relaţia mea cu Connie și pentru că sunt nesigură și încă îmi mai doream să am validarea ei, ca mentor și prieten pentru multe lucruri pe care mi le-am propus în această viaţă.

De fiecare dată când începeam o nouă înregistrare audio, Connie îmi reamintea scopul pentru care facem înregistrările: „Să trezim lumea!”. Și cumva am simţit în această săptămână că „ne-am trezit” din nou, la ceea ce este educaţia ontologică pentru noi. Spun „ne-am trezit” pentru că suntem mulţi cei care facem parte din comunitatea Landmark, comunitate care este prezentă în România pentru că în anul 2000, Connie și-a creat posibilitatea ca această educaţie să fie accesibilă întregii umanităţi.
Și a început de aici, ţara în care s-a născut.
Dar Connie nu se identifica cu nimic. Pentru că tot ce putea ţine de identitate (ego) era examinat și pus pe raft pentru a lăsa să trăiască prin ea INSPIRAŢIE, BUCURIE, DRAGOSTE NECONDIŢIONATĂ și CONTRIBUŢIE.

Citește continuarea articolului în ediția aprilie 2024 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top