Now Reading
Povestea Loredanei Preda și puterea de a transforma visurile în realitate

Povestea Loredanei Preda și puterea de a transforma visurile în realitate

Revista Psychologies

Visele se transformă în realitate atunci când îţi folosești toate darurile și muncești cu perseverenţă. Loredana Preda ne dezvăluie câteva dintre secretele care au făcut un vis de copil să devină realitate.

Psychologies: Ai vorbit in mai multe interviuri despre visul tău din copilărie și materializarea lui în proiectul pe care îl conduci acum. Te rog spune-ne pe scurt povestea pentru cititoarele Psychologies si răspunde la întrebarea – Care este ingredientul secret care face visele să devină realitate?

Loredana Preda: Într-adevăr, visul meu din copilărie afost mereu legat de dorinţa de a face ceva care să aducă bucurie și să inspire oamenii în jurul meu. Am visat mereu să creez un spaţiu unde să pot aduce împreună oameni pasionaţi de frumos, de artă și cultură, unde să
fie loc pentru creativitate și pentru exprimarea liberă a ideilor, Palatul Noblesse.
Povestea acestui vis a început să se contureze încă din primul an de facultate în care am înţeles că pasiunea mea pentru management, design de interior și pentru frumos în general este misiunea mea. Astfel, am pus bazele proiectului Noblesse Group alături de soţul meu încă din 2002. Așa s-a născut și povestea Palatul Noblesse, un spaţiu cultural și artistic care găzduiește expoziţii, evenimente private și corporate, proiecte din industriile creative și multe alte activităţi care aduc împreună oamenii într-o experienţă memorabilă și autentică.

Palatul Noblesse este și sediul biroului nostru de proiectare în design interior și comercializare produse Noblesse Interiors, acolo unde iau naștere și alte proiecte de suflet pentru clienţii noștri.
În ceea ce privește întrebarea despre ingredientul secret care face visele să devină realitate, cred că este vorba despre o combinaţie între pasiune, viziune și dezvoltare continuă. Pasiunea este motorul care ne împinge înainte și ne face să depășim obstacolele întâlnite pe drum, chiar și atunci când lucrurile devin dificile sau îndoielnice. Viziunea, bazată pe valori puternice este ceea ce ne dă claritate și ne ghidează în luarea de decizii. Este ca un far care luminează și la care vrei sa ajungi. Dezvoltarea continuă, atât profesională și personală este o parte intrinsecă din mine, fiind mereu antrenată în cursuri, citit. Este deja un fel de a fi.

Citește continuarea articolului în ediția aprilie 2024 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top