Now Reading
Reese Witherspoon: Trebuie sa gasesti ceea ce te face unic

Reese Witherspoon: Trebuie sa gasesti ceea ce te face unic

Revista Psychologies
Reese Witherspoon, Four Christmases
Reese Witherspoon in filmul Four Christmases

 

Nu este nici cea mai frumoasa blonda de la Hollywood, nici cea mai spectaculoasa actrita. S-ar putea spune ca Reese straluceste prin discretie, prin echilibru si o maturitate capatata timpuriu.

Cu zambetul sau extraordinar, care, de cele mai multe ori, este o trasatura definito­rie pentru un star la Hollywood, Reese Witherspoon isi fascineaza admiratorii cu un farmec din Sud, combinat cu entuziasmul ei natural. Aceasta tanara ambitioasa este cea mai bine platita actrita de la Hollywood, in pre­zent castigand 15 milioane de dolari per film.

Azi e pregatita sa vorbesca despre viata ei de mama casnica, putin despre dragoste si planuri de mariaj in viitor, si despre noul sau film. Reese Witherspoon s-a despartit de iubitul ei, Jake Gyllenhaal (alaturi de care a jucat in Rendition), si, in momentul de fata, este impreuna cu un cunoscut impresar al vedetelor de la Hollywood. Custodia celor doi copii, Ava, 9 ani, si Deacon, 4 ani, o imparte cu fostul ei sot, Ryan Phillippe.

Dar Reese Witherspoon este o blon­da atipica. Desi a incarnat cu umorul ei caracteristic personajul tip al superficialitatii americane, creand si un prototip la care toata lumea face acum referire (Blonda de la Drept). Reese este caracterizata mai degraba de o anumita gravitate. S-a casatorit de foarte tanara si a avut copii, lucru care a maturizat-o in sensul frumos al cuvantului. Are un farmec fizic indiscutabil, desi nu debordeaza de nuri si pe ecran e magica. Lucru care a facut-o perfecta pentru imaginea Avon din acest sezon. Senzualitatea ei este rafinata, expresivitatea discreta, ascendenta e nobila, iar talentul urias.

Ce mai faceti?
–  Merg mai departe cu viata mea. Exista lucruri cu care ma pot impaca cu greu, cum ar fi divortul. Uneori este dificil sa gasesti un sens in ce s-a intamplat. A arunca vina pe cineva este atat de usor, dar nu am temperament pentru ura sau negativism. Nu este loc pentru ele. Cand faci alegeri gresite, trebuie sa-ti asumi responsabilitatea pentru ele. Si mai incerc sa inteleg ce m-a facut sa iau acele decizii. Tot ceea ce pot sa sper este ca am invatat ceva din ele, si nu voi mai face aceleasi alegeri din nou. Dar sunt foarte fericita acum. Este vorba des­pre dragoste. Toata lumea are nevoie de dragoste. Toata lumea o merita.

De multe ori, sunteti admirata pentru frumusete.
–  Nu exista dubii ca frumusetea ajuta in aceasta meserie. Dar, in final, tu vrei sa reusesti prin talent si inspiratie si calitatile interioare. Cred ca exista multe definitii pentru frumusete. In afara de aspectul fizic al frumusetii, este vorba sa gasesti ceea ce te face unic, si asta poate fi definitoriu in viata ta. Este important sa te cunosti.

Majoritatea oamenilor va vede drept o femeie neobosita si ambitioasa. De unde vin toate astea?
–  Parintii mei au instalat asta in mine si bunica, de asemenea. Cred ca trebuie sa mergi inainte in viata. Niciodata nu las ceva sa ma opreasca. Uneori cred ca abia pot sa-mi permit un apartament. Imi sun contabilul si spun: „Imi permit sa cumpar masina asta? “, si el spune „da, iti permiti“. OK, cred ca in sensul lucrurilor materiale, intotdeauna am optiuni in functie de felul cum arata viata mea. Ceea ce mi s-a intamplat recent imi influenteaza deciziile.

Este interesant cum lucrurile care ti se intampla chiar sunt ceea ce trebuie sa ti se intample. Gravitezi spre lucrurile pe care incerci sa le rezolvi in propria ta viata.

Sunteti descendenta directa a lui John Witherspoon, unul dintre cei care au semnat Declaratia de Independenta a Americii.
Sunt foarte mandra de familia mea si de radacinile mele si intotdeauna am stiut ca voi avea succes la un moment dat. De asemenea, am stiut ca actoria este un risc, dar ca aveam talentul si forta necesare pentru a reusi. Faptul ca am devenit un star si castig milioane este altceva. Asta nu poate fi planuit. Tot ceea ce poti sa faci este sa oferi ce ai mai bun in tine si sa speri ca cineva va observa ce poti sa faci si va continua el de acolo.

Care au fost momentele-cheie in dvs. viata de pana acum?
–  Copiii mei, cu siguranta, si varsta de 30 de ani. Pot sa ma blochez in „nu-mi place asta sau aia la mine“. Am descoperit ca ceea ce ma scoate din capcana respectiva este sa stau singura un timp, sa merg la filme singura sau sa merg la muzee de arta singura. Fac asta de multe ori. Am descoperit cat de importante sunt chiar si cele 15 sau 30 de minu­te cand sunt doar eu cu mine insami.

Reese Witherspoon, Walk in Line

Reese Witherspoon in filmul Walk in Line

Pages: 1 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top