Now Reading
Bancile se joaca cu mintea omului

Bancile se joaca cu mintea omului

Criza asta e o scuza pentru a fi marite preturile la orice si bancile sa poata creste orice dobanda, comision sau penalizare.

In urma cu cinci ani, cand am nascut eu, pe 9 martie 2004, un euro era tot 40 mii lei (salariu de 4 milioane fara bonuri valorice, doar orele suplimentare platite), un pachet cu pampersi era 500 mii lei – azi se gasesc si mai ieftin (spun de pachetul mare), laptele praf era 235 mii lei cutia, azi costa tot atat sau chiar 215 mii lei la promotii (mentionez ca acum 5 ani in orasul meu nu se stia ce e o promotie, era in faza de invatare) si nu se vorbea de nici o criza. In luna octombrie un litru ulei costa intre 6-9 lei acum 3,5-6 lei si e criza. Mergeam cu 10 lei si puteam sa cumpar doar 3 litri ulei in luna octombrie 2008, acum pe timp de criza merg cu 10 lei si pot lua 3 litri ulei.

Concluzia care e? Bancile se joaca cu mintea omului, e o chestiune de logica. S-a pus eticheta „criza” pentru a se justifica simplu si rapid orice banca, comerciant , angajator s.a.m.d.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!