CITESTI ACUM
Creează ținute total denim cu aceste articole!

Creează ținute total denim cu aceste articole!

creează-ținute-total-denim-cu-aceste-articole

Ţinutele total denim continuă să fie în tendinţe. Dacă trecem peste prejudecăţile legate de denimul dublu reușim să descoperim avantajele minunate ale unor ţinute moderne, complexe, realizate cu doar câteva piese minimaliste.

Înainte de a descoperi care sunt articolele cheie care te vor ajuta să creezi outfit-urile atât de apreciate, hai să vedem câteva reguli de purtare şi asociere.

Prima regulă este a combinațiilor! Când asociezi două piese din denim ai grijă să nu porți aceeaşi nuanță. Te poate face să pari demodat. Folosește piese în nuanțe diferite, cu texturile dinamice şi rupturile decorative. Acesta este principalul secret care te ajută să creezi outfit-uri moderne cu aspect wow! Foloseşte-te de curele pentru a delimita zona superioară de partea inferioară, vei avea un look impecabil. Se poate spune că regulile de purtare a denimului sunt simple, deci ţinutele denim total pot fii cu adevărat surprinzătoare. Cu partenerul perfect, Bolf.ro, deja lucrurile devin minunate. Iată care sunt articolele must have pentru ținute urbane cu denim.

Blugi – clasici, mereu în top

Blugii sunt cele mai purtate articole vestimentare din garderobă, cu siguranță şi tu deţii cel puţin trei-patru perechi, deci ai o bază solidă pentru a începe să te gândeşti la ţinute all denim. Dacă nu ai toate tipurile, cu siguranță pe site-ul partenerului Bolf vei găsi soluțiile potrivite. Ai blugi clasici, uşor de integrat în outfit-uri total denim, dar ai şi blugi conici cu rupturi decorative ori decoloraţi. Dacă îndrăgeşti ţinutele urbane, cu siguranţă trebuie să te orientezi către modele de jeanşi cu buzunare supradimensionate, bine accentuate de fermoare și cusături. Aceste piese sunt esențiale când dorești să creezi un outfit total denim tineresc. Pentru că vorbim de jeanși şi ținute total denim, vorbim și de accesorii. Cureaua lată, realizată din piele sau cea din material textil te ajută să aduci la viața un astfel de outfit.

Cămașă din denim – un must-have în orice garderobă

Chiar dacă preferi cămaşa din jeans în altă combinaţie, nu înseamnă că nu poți crea şi ținute total denim impecabile. Poți alege cămăşi denim cu imprimeuri sau pe cele cu decolorări accentuate, acestea ajută la construirea unor ținute urbane autentice. În plus cu astfel de piese vei evita încălcarea regulii ce ține de nuanțe diferite. Chiar dacă cămașă și blugii au nuanțe asemănătoare, detaliile decorative vor aduce un vibe urban şi vor ajuta la realizarea unor ţinute relaxante.

Ține minte asocierile blugi închiși, cămăşi deschise sunt captivante, prietenoase şi conferă un aer relaxant. Dacă alegi în partea superioară cămaşa în nuanță mai închisă şi pantaloni de blugi mai deschişi, vei crea outfituri cu accente tinereşti. Alege pantofi sport dacă-ţi doreşti un look dinamic.

Şepci şi pălării – pentru ţinute personalizate

Trebuie să recunoaştem, când vorbim de ținute total denim masculine, lucrurile nu sunt foarte generoase, însă outfit-urile pot fi completate fără efort cu ajutorul accesoriilor. O imagine sport urbană poate fi completată fără efort cu ajutorul unei şepci din denim. Fie că vorbim de o şapcă simplă sau de una cu imprimeuri ori accesorii inscripţionate, clar, avem o piesă expresivă, pe de altă parte, o pălărie te ajută să creezi o ţinută all denim urbană, cu aer uşor ştrengăresc.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!