Now Reading
Arta trecerii de la un sport la altul

Arta trecerii de la un sport la altul

andreea-irimia
arta-trecerii-de-la-un-sport-la-altul

Andreea Irimia este creator de conținut pe platforma Think Healthy, unde promovează și susține prin exemplul propriu un stil de viață sănătos și activ prin mișcare, nutriție, mindset, ieșire în natură și ieșire din zona de confort. #1month1challenge este proiectul prin care ea încearcă câte un sport nou, timp de câte o lună și documentează procesul în social media (documentare antrenamente, interviu cu antrenorul, detalii, etc).

Suntem diferiți prin ceea ce ne place, ceea ce cumpărăm, încercăm, gândim. Da, prin felul în care ne mișcăm. Cum ar putea să ne placă tuturor să alergăm? Sau la sală? De ce nu căutăm deci să ne găsim fiecare forma noastră de mișcare, care să ne placă, să ni se potrivească, să ne facă să ne ridicăm voioși din canapea. Ce-ar fi să ne căutăm răspunsurile proprii despre corpurile noastre, mai departe decât ce ni se spune că se poate?

Cu aceste gânduri în minte am început proiectul #1month1challenge, unde arăt mai multe tipuri de mișcare, cu scopul de a-i inspira pe oameni să-și găsească stilul propriu de mișcare. N-am inventat roata, dar știu sigur că nimeni nu s-a mai gândit vreodată să încerce mai multe sporturi timp de câte o lună! Mi se părea că dacă fac un singur antrenament nu voi înțelege nimic, așa că m-am decis să testez câte o lună fiecare formă de mișcare, să trag niște concluzii și să le dau mai departe.

Așa am făcut până acum 27 de sporturi și de activități sportive, în următoarea ordine: Group HIIT, Krav Maga, escaladă, squash, aquabike, rumble, pilates reformer, crossfit, urban dance, bungee workout, tenis de masă, body combat, BJJ, yoga, 30 de zile burpees, calisthenics, tenis de câmp, 30 de zile tracțiuni negative, 30 de zile mountain climbers, kickbox, 30 de zile plankpad, Roundnet, Animal Flow, 30 de zile de flotări, dans la bară, 30 de zile sărit coarda, Ninja sport.

Citește continuarea articolului în ediția de decembrie 2022 – ianuarie 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și primește revista lunar, prin curier.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top