Now Reading
Suma zilelor

Suma zilelor

Revista Psychologies
Autor: Isabel Allende
Editura: Humanitas Fiction

In „Suma zilelor”, Isabel Allende-scriitoarea paraseste teritoriul fictiunii, pentru a depana un nou capitol al tulburatoarei sale istorii personale. Isabel Allende-mama rememoreaza, pentru fiica ei, Paula, careia nu a incetat sa ii vorbeasca in clipele de ragaz, cei treisprezece ani scursi de la despartirea lor.

Isabel Allende, Suma zilelor, Editura Humanitas Fiction
Mult asteptata continuare a volumului Paula

In Suma zilelor, Isabel Allende-scriitoarea paraseste teritoriul fictiunii, pentru a depana un nou capitol al tulburatoarei sale istorii personale. Isabel Allende-mama rememoreaza, pentru fiica ei, Paula, careia nu a incetat sa ii vorbeasca in clipele de ragaz, cei treisprezece ani scursi de la despartirea lor.

California, locul unde scriitoarea crezuse ca si-a gasit echilibrul, dar unde asistase neputincioasa la agonia Paulei, diagnosticata cu porfirie, devine scena dificilului proces de reacomodare cu firescul. Inconjurata de acum de copii si nepoti, de prieteni dragi si mereu alaturi de sotul ei, Isabel Allende recompune imaginea unei familii deloc perfecte, dar cu atat mai umane, si a unei iubiri care a trecut prin nenumarate incercari, fara ca tragediile sa-i stinga flacara.

Din suma zilelor consemnate aici, Allende desprinde un imn inchinat vietii si dragostei.

„O adevarata revelatie… Patrunderea psihologica este impresionanta, proza impecabila, limbajul hipnotic, iar povestirile despre cei apropiati dau amplitudine si dinamism confesiunii. Lumea scriitoarei are umor si intelepciune.”
Publishers Weekly

„O meditatie despre familie si dragostea care o tine unita. O carte care se cere recitita iar si iar.”
Kirkus Reviews

Suma zilelor, noua carte a lui Isabel Allende, este minunata! Plina de umor si de emotie, vocea autoarei ne invita sa-i descoperim sufletul, familia, trecutul.”
USA Today

Allende este pur si simplu geniala.”
Los Angeles Times Book Review

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top