Now Reading
(P) Ce zici de o vacanță în doi, în Malta, Insula de Miere?

(P) Ce zici de o vacanță în doi, în Malta, Insula de Miere?

Profitați de o plimbare pe plajă, pentru a vă relaxa și bucura de timpul petrecut unul cu celălalt. Există o mare albastră, pe o parte, nisip, pe cealaltă, așa că aveți ce face. O baie, un sport acvatic și o repriză odihnitoare de plajă, vă vor suda relația. Iar dacă alegeți o destinație cu de toate, cum este Malta, vă veți întoarce acasă relaxați, amuzați și mai îndrăgostiți ca niciodată. Iată câteva din ofertele si excursiile pe care le puteți face în cele șapte zile petrecute în arhipelagul maltez:

Potrivit consultanților malta.ro, o vacanță de șapte nopti, cu mic dejun la Hotel Santana 4* , transport cu avionul, cu bagaj de cală 20 kg si de mana 10 kg, costă de la 399 de euro/ persoană, sau de la 505 euro/persoana  la Hotel Dolmen 4*, cu mic dejun ,pentru plecările din 28 iunie, 5, 12, 19  si 26 iulie, a declarat Mark Neville Farrugia, managerul agenției Malta Travel.

Mdina ṣi Rabat – adică ”centru” ṣi ”periferie” – sunt două oraṣe învecinate din centrul insulei, adevărate bijuterii arhitectionice. În Rabat trebuie să vizitezi Catacombele Sf. Paul, un loc venerat de creṣtini ṣi Palatul Vignacourt. Mdina, cunoscută ṣi sub numele de ”Oraṣul Tăcerii” sau ”Citta Notabile” este fosta capitală a Maltei, locul unde aristocrația malteză a ridicat palate ṣi edificii sfinte somptuoase. ”Oraṣul are o atmosferă aparte, fiind un loc absolut neschimbat de peste trei secole. La finalul plimbării, aici se servește un prȃnz special, cu bucate tradiționale malteze, precum braggioli sau fenkata, celebra friptură malteză de iepure”, a declarat Mark Neville Farrugia, directorul agenției Malta Travel.

 

Turul Maltei & Croazieră – este o excursie relaxantă care vă va dezvălui frumusețea falezelor, grotelor ṣi porturilor malteze. ”Turul Maltei vă va oferi ṣi un prȃnz la bordul navei cȃnd  aceasta va fi ancorată în faimoasa Lagună Albastră din insula Comino, unde  veți avea ocazia să înotați în cea mai cristalină apă a Mediteranei ṣi să vă bucurați de soare pentru aproximativ 3 ore”, a adăugat reprezentantul malta.ro. Pe insula aproape nelocuită puteți merge la o plimbare. La întoarcere veți regret, cu siguranță, că trebuie să debarcați!

Turul Insulei Gozo – Insula nimfei Calypso, Gozo, deṣi relativ aproape de insula principală, este un loc cu altă personalitate, care trebuie văzut în timpul călătoriei în Malta. Insula soră dispune de un patrimoniu turistic natural bogat ṣi diversificat, este mai pitorească, iar oamenii de aici se ocupă mai puțin cu turismul ṣi mai mult cu pescuitul, ei considerȃndu-se a fi gozitani ṣi nu maltezi. ”După traversarea cu feribotul, se vizitează Victoria, capitala insulei ṣi Citadela, cetatea medievală, se mergem la biserica făcătoare de minuni Ta’ Pinu, locul vindecărilor inexplicabile, apoi se face popas golful Dwejra, lȃngă Marea Interioară ṣi Stȃnca Ciupercilor, pentru a admira dramatica întȃlnire a stȃncii cu marea, sau pentru o plimbare superbă cu barca. Urmează Fontana, satul spălătoreselor, unde veți putea degusta bunătățile gozitane ṣi veți putea alege suveniruri tradiționale, iar în final în  Xlendi, golful nimfelor, la malul mării, vă veți bucura de masa de prȃnz”, ne explică Mark Neville Farrugia, cel mai mare tur operator din România, pentru această destinație.

– O vacanță în Malta nu este completă fără o ieṣire la Festa, acea sărbătoare a artificiilor în care se implică întreaga comunitate din orăṣelul care îṣi sărbătoreṣte sfȃntul  patron protector. Sâmbăta, în diferite orașe din Malta, casele ṣi străzile sunt decorate în culorii vii, bisericile ṣi catedralele sunt acoperite de zeci de mii de luminițe multicolore, străzile sunt pline de oameni ieṣiți la petrecere, au loc ṣi defilări cu fanfară. Ce contează însă cel mai mult este spectacolul pirotehnic unic în lume, cu focuri de artificii de la sol, organizate sub formă de întrecere pe străduțele altfel liniṣtite Ce avantaje îți oferă o călătorie în doi.


– Vedeți în fiecare zi locuri noi, pentru a descoperi cu adevărat persoana de lângă voi. Indiferent dacă este vorba de o barieră lingvistică pe care trebuie să o depășiți împreună, o carte de credit refuzată la shopping, toate vor fi provocările și experiențe de care vă veți aminti amuzați, împreună.

– Documentați-vă împreună, cu o seară înainte, în privința locurilor pe care urmează să le vedeți în excursia din ziua următoare! S-ar putea să descoperiți cu uimire că perechea voastră este pasionată de muzeele de istorie, sau de cele militare, sau că vrea să exploreze toate anticariatele din oraș. Împreună trebuie să fiți de accord însă, că și o croazieră pe mare sau o masă la un restaurant cu specific local ar fi variante bune pentru amândoi.


– Conștientizați că vacanța vă scoate din “bula de cuplu”, acea rutină obișnuită în care poți intra foarte ușor după câteva luni de relație și profitați la maximum de călătorie. Acele zile fixe de ieșit cu prietenii, serile de filme pe canapea, sau ziua de curățenie devin cu timpul o rutină, care poate fi sufocantă după un timp.

– Cea mai bună parte a călătoriei cu partenerul de cuplu este însă, distracția de care vă  puteți bucura împreună. Să vezi lumea ca un cuplu este o experiență de nedescris, care te poate apropia și mai mult de celălalt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adresa agenţiei:

Str. Pitar Mos nr. 29, sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax: 021/318.59.93, 021/318.59.92
Mobil: 0722.626.903
E-mail: [email protected]

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!