CITESTI ACUM
12 Solutii Feng Shui la birou

12 Solutii Feng Shui la birou

12. Primeste din fata Energia Sheng

 

Energia Sheng este cea a expansiunii si perfectionarii constante, a cresterii averii si inaltarii in rang. Fiecare casa, resedinta sau palat – in limbajul Feng Shui – are propria sa structura energetica si propria sa energie Sheng care va fi benefica pentru toti ocupantii. In plus, fiecare om o primeste dintr-o anumita directie, in functie de data sa de nastere. Pe baza datei de nastere se calculeaza o constanta proprie persoanei denumita numarul Kua. Iata cum se calculeaza numarul Kua:

 

Ia ultimele dou cifre ale anului in care te-ai nascut si aduna-le intre ele. Daca rezultatul este compus din doua cifre, aduna-le si pe acestea intre ele, pana ajungi la un numar format dintr-o singura cifra.

 

De aici, se procedeaza diferit pentru femei si pentru barbati.

 

Pentru femei: La numarul de o singura cifra obtinut, aduna 5, daca persoana este nascuta inainte de anul 2000 sau aduna 6, daca persoana este nascuta in anul 2000 sau mai tarziu. Daca rezultatul adunarii este un numar cu doua cifre, aduna-le si pe acestea intre ele, pana ajungi la un numar format dintr-o singura cifra: acesta este numarul Kua. Tine-l minte pentru ca, evident, ramane valabil (si util) toata viata.

 

Exemplu:
Anul nasterii este 1978.
7 + 8 = 15; 1 + 5 = 6
6 + 5 = 11; 1 + 1 = 2
=> Kua este 2

 

Pentru barbati: Avem numarul de o singura cifra obtinut prin adunarea ultimelor doua cifre ale anului nasterii. Daca persoana este nascuta pana in anul 2000, scadem acest numar din 10; daca este nascuta in 2000 sau mai tarziu, scadem din 9. Ceea ce am obtinut este numarul Kua.

 

Exemplu:
Anul nasterii este 1967.
6 + 7 = 13; 1 + 3 = 4
10 – 4 = 6
=> Kua este 6

 

Mai departe, vom face apel la cele opt palate specifice numarului Kua al fiecarei persoane. Acestea sunt niste reprezentari ale resedintei ideale din punct de vedere al distributiei energiilor. Pe scurt, iata din ce parte primesti Shang Chi, in functie de numarul Kua:

 

Kua
1 SE
2 NE
3 S
4 N
5; 8 SV
6 V
7 NV
9 E

 

Text: Mihaela Serea

Foto: dreamstime.com

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Pages: 1 2 3
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!