Now Reading
Despre asumare, construcţie și integrare de-a lungul carierei

Despre asumare, construcţie și integrare de-a lungul carierei

alexandra-tudor
despre-asumare-construcţie-și-integrare-de-a-lungul-carierei

„Am învățat că se poate face business și cu sufletul și că, de fapt, lucrurile făcute cu suflet tind să dureze mai mult.”

Psychologies: Valentina, anul acesta se împlinesc 14 ani de când activezi în cadrul companiei Valvis Holding. Cine este omul din spatele funcției?

Valentina Vesler: E o întrebare foarte dificilă la care încercăm să răspundem continuu, din momentul în care un sâmbure de conștiență se naște în noi. Cine suntem noi de fapt, dincolo de rolurile pe care ni le asumăm, pentru că percepțiile și definirile personale își au rădăcinile în intențiile din spatele acțiunilor, care acțiuni de foarte multe ori, datorită filtrelor personale ale celorlalți, sunt percepute diferit. În acest moment al existenței mele aș putea să răspund că sunt un om curios, care caută să crească, să înțeleagă, să cuprindă cât mai mult din ce înseamnă viața și să o facă într-un mod cât mai armonios și constructiv în relație cu cei din jur. Ce va rezulta din acest proces rămâne de văzut!

Care sunt planurile companiei pentru acest an?

V. V.: De la începuturile înființării companiei, aceasta și-a propus să facă diferența prin tot ceea ce aduce pe piață. Să aducă prospețime și inovație, dar mai ales relevanță. Nici în acest an nu se dezminte și, deși mediul de business trece printr-o perioadă de mari provocări, care determină multă precauție, Valvis Holding alege să aibă planuri îndrăznețe și să se dezvolte în continuare, urmând aceeași dinamica ascendentă din anii anteriori.

Citește articolul integral în ediția de mai a revistei Psychologies sau abonează-te și primește lunar cadourile pregătite.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top