Now Reading
Adoptati un caine sau o pisica!

Adoptati un caine sau o pisica!

Revista Psychologies

Asociatia ROBI a relansat, in 2009, campania „Coloreaza-le viata – Un prieten pentru sufletul tau!”, prin intermediul Targului de adoptii din Parcul Obor. Targul se desfasoara in fiecare sambata, intre orele 12:00 si 18:00. Primele trei editii ale Targului de adoptii din Parcul Obor s-au incheiat cu succes. Au fost adoptate peste 35 de animalute – catei si pisici.

Evenimentul din Parcul Obor se desfasoara cu sprijinul Primariei Sectorului 2 (ADP Sector 2) si aduce in fata doritorilor animale fara stapan caini si pisici. Daca va hotarati sa adoptati un catelus sau o pisicuta in cadrul acestei campanii, este necesar sa aveti la indemana buletinul in original si o copie dupa acesta.

Adoptiile se incheie exclusiv pe baza unui contract de donatie-adoptie! Prin semnarea contractului, noul dumneavoastra prieten va putea fi identificat cu usurinta. In cazul in care, din diferite motive, realizati ca alegerea facuta nu este conforma cu asteptarile dvs., contractul va ofera posibilitatea de a returna animalutul Asociatiei. Mai mult, in baza acestui contract beneficiati de sterilizare gratuita.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!