Now Reading
„Când mi-am pierdut virginitatea am ales pe cineva cu experiență. Am zis să nu fiu dezamăgită din prima“

„Când mi-am pierdut virginitatea am ales pe cineva cu experiență. Am zis să nu fiu dezamăgită din prima“

Avatar photo

„Mi-am pierdut virginitatea târziu, pe la 20 și ceva de ani. Până atunci, am fost un șoricel de bibliotecă și, în general, nu mă interesau băieții. Nici azi nu pot să zic că sunt niște ființe fascinante, dar la 20 de ani ar trebui să fim mai interesate de ei, nu-i așa?

Ei bine, eu nu eram. Dar trebuia să intru și eu «în rândul lumii», deci am ales pe cineva cu experiență. Multă experiență. Pentru că avea cu 20 de ani mai mult decât mine.

Citește și:

Infidelitate: dacă îmi ascunzi că mă înșeli îmi iei dreptul de a alege ce e mai bine pentru mine

Decât într-o căsnicie toxică, mai bine părinte singur…

Nu râdeți, dar asta mi-a fost socoteala. Știam că prima experiență sexuală impactează viața sexuală ulterioară și am vrut să fie cum trebuie. Nu am fost dezamăgită.

Domnul cu pricina a fost onorat de faptul că eram virgină și s-a achitat cât a putut de bine. Ba chiar mă amuzase, că a insistat să fie ca în filme, la un hotel elegant și cu flori în vază.

Eu nu aveam chef de flori în vază, voiam să se termine. A fost neplăcut pentru că am sângerat foarte mult. Himenul meu probabil că se «obișnuise» să stea intact. Altfel… durere, da.

Deci, ce să zic? Nu a fost ca în filme, dar nici nu m-am așteptat să fie. Știam că va fi neplăcut, dar că îmi va plăcea sexul mai târziu.

De domnul respectiv m-am descotorosit rapid, se cam îndrăgostise de mine și de inocența mea (relativă) și, da, intuiția mea a fost confirmată.

Sexul este, de atunci, o plăcere pentru mine. Am norocul să nu am com­plexe, să-mi placă bărbații și să-mi fi depășit edu­cația prea rigidă în materie de sex (mama ținea toate posturile, știți ce înseamnă asta).

Așa că a devenit una dintre distracțiile mele «nevinovate», lip­site de orice culpabiltate sau rușine. Cred că datorez această frumoasă «carieră» tipului respectiv.

Recomand fetelor tinere chestia asta: nu vă dăruiți virginitatea lui Făt-Frumos de vârsta voastră fragedă, că poate face pozne.

Mai bine de­veniți femei cu cineva experimentat. Tehnica e importantă, mai ales prima dată. Fetelor, îmi veți mulțumi!“

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top