Now Reading
Iubitul meu m-a invitat la o petrecere de swingeri

Iubitul meu m-a invitat la o petrecere de swingeri

Poate ai auzit despre swingeri, cupluri care ne bună voie fac schimb de parteneri. Ok, nu judecăm dar dacă ți s-ar cere asta ție cum ai reacționa? Sau dacă ești direct pusă în fața faptului împlinit?

 

„Acum ceva vreme, am întâlnit un bărbat incredibil. Înalt, brunet, dus la sală cu religiozitate, fin, educat, cu o cultură generală care mă lăsa cu gura căscată, amuzant, pro distracție și extrem de spontan.

Citește și:

3 subiecte de discuție care duc la conflict în cuplu

Adevăratele motive pentru care facem sex înainte de căsătorie

Fusese căsătorit, era divorțat de trei ani și, sincer, părea Mr. Perfect, eram șocată cum încă era pe piață. Ce-i drept, în pat era puțin cam brutal, dar, na, pasiunea de la început poate fi o scuză pentru multe lucruri.

Am ieșit împreună vreo patru luni, totul părea ok, eu eram mai fericită și mai îndrăgostită ca niciodată. Deja îmi imaginam cum mă va cere de soție și cum vor arăta copiii noștri. Trăiam, respiram pentru el.

Activitățile noastre erau extrem de variate, de la seri rafinate la Ateneu sau Operă, la plimbări la muzee, porții de teatru, dar și nopți sălbatice la club, după care îmi reveneam în trei zile.

Mai mergeam la tot felul de expoziții ciudate de artă contemporană, ce implicau extrem de multă nuditate, chiar și live! Am mers într-un city break împreună și am fost la un… spectacol unde oamenii făceau sex pe scenă.

Mie mi s-a părut wow, el zici că se uita la reclame. În fine, dacă trag linie, trăiam o poveste superbă în care simțeam că e ceva putred, nu știam exact ce, intuiția mea țipa în gura mare, dar fluturașii din stomac îi dădeau sistematic câte o aripă peste față, ca să tacă.

În a patra lună de relație, mă anunță că suntem invitați la casa de la munte a unor prieteni, rămânem acolo de joi până duminică și să-mi iau concediu. Zis și făcut!

Eram șase cupluri, casa absolut superbă, uriașă, seara s-a desfășurat minunat, până la câteva ore după cină, când petrecerea s-a transformat… într-una de swingeri!

Inutil să spun că fața mi-a căzut cu zgomot și toți munții Carpați în creștetul capului. De ce naiba nu m-a prevenit? De ce nu am discutat de acasă, să se asigure că sunt de acord cu asta?!

A fost șocul vieții mele, mi-am făcut bagajele instantaneu și m-am furișat pe ușă, după o scurtă discuție în care el era extrem de senin și parcă mă invita să mă spăl pe mâini, nu să fac un schimb de parteneri.

M-a sunat insistent, până l-am blocat pe toate rețelele de socializare și i-am blocat și numărul de telefon. Niciodată nu am fost atât de bucuroasă să merg cu trenul și să mă duc acasă.

Ziua de vineri am fost complet autistă, stăteam pe canapea, cu televizorul închis și studiam pereții încercând să înțeleg cum naiba am ajuns în punctul respectiv și am fost atât de oarbă.

Știu că sunt oameni care practică treaba asta, dar să te pună în fața faptului împlinit bărbatul de care ești îndrăgostită, pici și de pe mama norișorului cu numărul nouă.“

Foto: Shutterstock

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!