CITESTI ACUM
Prima întâlnire nu e relevantă, ca să cunoști un om e nevoie de timp

Prima întâlnire nu e relevantă, ca să cunoști un om e nevoie de timp

Puține lucruri pe lumea asta sunt la fel de jenante ca prima întâlnire. Emoții, gafe, temeri… dar uite ce soluție are o cititoare ca să depășești momentul.

„Pentru mine toate primele întâlniri sunt nostime. Adică sunt nostime când nu sunt stresante de-a dreptul. Să recunoaştem, nimeni nu e foarte relaxat şi fericit la ideea că poate te place, dar tu nu îl placi; sau invers, îţi place ţie şi el e indiferent şi politicos (partea cu politeţea e facultativă).

Cred că prima întâlnire trebuie repede depăşită. Eventual, trecut la a doua şi la a treia, dacă mai avem chef. Ce vreau să spun este că prima întâlnire nu e relevantă pentru persoanele implicate.

Citește și:

Sunt bărbat și nu mai merg în viața mea la un blind date. Păi să vă zic cum a fost…

Mi-a fost greu să înțeleg și că accept că sufăr de depresie

Poate că am emoţii şi dau pe mine mâncarea, poate că el e timid şi îi transpiră palmele. Uite ce ocazii bune de a te face de râs! Ca să cunoşti un om, e nevoie de timp. A doua, a treia întâlnire, atunci şi nici atunci.

Sau poţi afla atunci că deja te-ai ataşat cumva de el sau de ea, deşi nu e amorul ghebos la care sperai. Adică îţi face plăcere persoana, dar e ceva aşa, destul de călduţ, nu hot.

Deci, în concluzie, eu vă spun că urăsc prima întâlnire potențial sentimentală cu cineva. Prefer să vorbesc pe chat cu respectivul până ne cunoaştem bine felul de a gândi, astfel încât, atunci când ne vedem, să fim oarecum prieteni. Urăsc prima întâlnire!“

Foto: Shutterstock

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!