CITESTI ACUM
Relație toxică: dacă nu mă place așa cum sunt, la ce bun să rămân cu el?

Relație toxică: dacă nu mă place așa cum sunt, la ce bun să rămân cu el?

Pentru mine, o relație toxică este aceea în care nu ești acceptat așa cum ești. Evident este loc de negocieri… dar cu limite.

Citește și:

Nu înțeleg femeile care nu au inițiativă în pat

Urăsc să fac comparații

 

Atracția este fragilă

Sunt o tipă cu un aspect fizic agreabil. Am ceva merite pentru faptul că mă îngrijesc constant și nu sunt delăsătoare, dar recunosc și că am avut parte de gene bune. Așadar, sunt înaltă, subțire, am părul roșcat și ochii verzi.

Atrag atenția pe unde mă duc. Nu am avut niciodată probleme în a-mi găsi un iubit. Dar ce iubiți am găsit… e partea a doua.

Mi se pare mie, din experiența personală, pur subiectivă, că un tip, atunci când se cuplează cu o tipă mișto, are un simț mult mai ridicat al valorii personale. În timp ce noi, femeile, tindem să fim mai neîncrezătoare, mai atente la felul în care arătăm sau ne comportăm, ei iau totul cam de-a gata.

Știu bărbați care, după 45 de ani, tot consideră nemasculin să folosească o cremă de față. Din punctul meu de vedere, nu e nimic „rafinat” sau „,masculin” să îți faci manichiura pe scoarța de copac.

Nu asta te recomandă drept „bărbat adevărat”. Îngrijește-te cu măsură. Da, nu o să mă bucur nici când știi mai multe decât mine despre fondul de ten pe care îl folosesc, dar nici nu-ți roade unghiile ca să le scurtezi. Pe bune.

Revenind la momentul cuplării, încântarea de la început, în care simte o bucurie reală și un entuziasm autentic de a avea lângă el o femeie frumoasă, se diminuează treptat.

Este și firesc, atracția și pasiunea intră în declin. Nu trebuie să dispară definitiv, dar nici nu le poți menține la cotele inițiale în care noutatea are un cuvânt greu de spus.

Prin urmare, ne cunoaștem, descoperim dacă dincolo de atracția fizică avem și altele în comun, dacă ne dorim aceleași lucruri de la viață, dacă o vedem similar, etc.

 

Mă vezi? Asta sunt.

Dincolo însă de nepotrivirile care pot să apară (el mănâncă în pat, eu sunt obsedată de curățenie), am întâlnit și altfel de sfaturi despre „ce ar trebui să schimb” sau să fac altfel. Pentru că, dacă ești mișto și nu ești vreo figurantă sau o tipă care să își trateze partenerul „de sus”, ești nesigură sau maleabilă …sau fraieră?

Oare chiar ajung să creadă că atunci când te porți deschis, afectuos și cu disponibilitate, ești disperată să nu îl pierzi și nu mai știi cum să îi fi pe plac? Ceva, clar se întâmplă, pentru că eu am primit diverse sugestii… Le răspund aici, pe rând:

„Tu de ce nu porți mai des tocuri?” În principiu, pentru că am 1,80, iar tu nu ești vreun jucător de baschet. În plus, oricâte reclame ai vedea tu, mersul prin oraș pe tocuri este un sport extrem. Port tocuri atunci când ocazia și/sau ținuta o cere. Iar tu… cu încrederea în sine la înaintare. Ah, iar dacă sunt cu un cap mai înaltă decât tine, sunt șanse să nu vreau să par „închiriată cu ora”.

„Aș vrea să te îmbraci mai provocator.” De acord, și eu sun pro fantezii în dormitor. Sunt de acord să agăț educația în cui și să-ți arăt the kinky side. Chiar îmi place sugestia ta. Ah, te referi pe stradă? Păi, nu știu, în ziua în care îmi voi dori o palmă pe fund prin metrou, clar știu cu ce să mă îmbrac.

Mai mult, sper că ai avut timp să mă observi. Ai reușit să îți dai seama că am un stil propriu al meu, care ține de mine și nu de revista aia colorată pe care ai văzut-o tu la chioșcul de ziare? Ca să precizez: nu mă îmbrac dezinteresat sau neatrăgător niciodată. Punct.

„Ți-ar sta bine brunetă” Iar ție ți-ar sta bine Michael Fassbender. Să ne mulțumim cu ce avem.

„Mi-ar plăcea să te machiezi mai accentuat”. Dacă mergem la un shooting, voi avea grijă singură de acest aspect. Sunt șanse și la vreo nuntă să îmi dau silința în plus. Din nou, vrei în dormitor? Nu trebuie decât să îmi spui că ți-ar plăcea și deja comand online efectele speciale.

Pe stradă zici? Fii atent: ce vezi la televizor, nu prea se aplică în viața de zi cu zi. Și nici nu aș apărea la muncă „așa cum îi place iubitului meu”.

Astfel de opinii, pe termen lung, dacă și iubești, ajung să îți știrbească stima de sine… dacă le iei în calcul prea mult. Poate chiar ajungi să te întrebi dacă nu ești suficient sau suficient de.

Evident, lista „nemulțumirilor” continuă, dar pentru mine, este un turn off total un bărbat care îmi spune așa ceva. Mai ales dacă înaintea mea nu a ieșit numai cu fotomodele, să spun că na, omul așa e învățat. Și chiar dacă ar fi ieșit cu ele… m-ai văzut?

Ai apucat să discuți cu mine? Chiar ți-am lăsat impresia că îmi caut și eu pe cineva care să mă „cizeleze”? Să fim serioși. Acum că l-am menționat pe Michael Fassbender mai sus, chiar nu-mi mai place de tine deloc.

Foto: shutterstock.com

 

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!