Now Reading
De cateva luni bune traieste cu frica de moarte

De cateva luni bune traieste cu frica de moarte

Buna seara, ma numesc Angela si am o prietena care se afla intr-o depresie. De cateva luni bune traieste cu frica de moarte, dar nu acum, atunci cand va fi, adica la batranete. O afecteaza foarte mult, a incercat cateva tratamente, cipralex, xanax, si lamotiran. Nu au ajutat-o, de aceea va rugam sa ne dati un sfat, parerea mea este ca poate incerca si un psiholog dar nu este de acord, crede ca doar hipnoza o poate ajuta. Mentionez ca a mai avut o depresie si acum 10 ani, din acelasi motiv, dar parca atunci a trecut mai usor, acum nu mai poate. Multumesc din suflet.

Intrebare pusa de: Angela, 41

Raspunsul psihologului:

Daca prietena dvs crede ca hipnoza o poate ajuta, atunci ar fi bine sa apeleze al ajutorul unui hipnoterapeut. Credinta este importanta in astfel de cazuri. Puteti gasi referinte despre hipnoterapeutii acreditati pe site-ul www.psihoterapie.ro.

View Comments (3)
  • Buna ziua, eu ma gândesc in fiecare zi ca o sa mor, sunt suparata si nervoasa tot timpul. Sincer am avut si niște eșecuri, dar problema cea mai mare este teama de moarte si din cauza asta nu pot sa ma bucur de viața.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top