CItesti acum
FANTASMAGORIA, o piesa de pantomima premiata international, la Teatrul de pe Lipscani

FANTASMAGORIA, o piesa de pantomima premiata international, la Teatrul de pe Lipscani

Revista Psychologies

Pe 16 mai, ora 19:00, la Teatrul de pe Lipscani, se deschid din nou portile catre o lume ce prezinta o priveliste fantastica spre sufletul nostru.

Piesa de pantomima ‘FANTASMAGORIA’, premiata pentru ‘Cel mai bun spectacol’ la Festivalul Internațional ‘Panphys’, Skopje – Macedonia (2011), este un spectacol-reverie in care cei patru actori: Nadejda Dimitriu, Vadim Rusu, Petre Voicu si Petru Ciobanu, te fac sa crezi ca ai ajuns in mijlocul unui basm de-a-ndoaselea, in care Ileana Cosanzeana e stapana apriga peste trei Pacala rataciti prin viscol. O poveste care seamana cu un film rusesc, cu nostalgii si troiene, ingenios indulcita cu nazdravanii romanesti.

Sala Rapsodia a Teatrului de pe Lipscani redevine, astfel, un spatiu al jocului, in care limitele de timp sau imaginatie se dizolva, gazduind un spectacol al Companiei Passe-Partout Dan Puric, in regia lui Vadim Rusu, o piesa stranie si fascinanta la granita dintre pantomima si circ. Fara vorbe, dar cu lacrimi de ras si de plans.

Fara decor, sustinut doar de miscarile trupurilor, de coregrafia Nadejdei Dimitriu, de luminile reflectoarelor si de fundalul sonor selectat de Vadim Rusu si Ilina Pepine, spectacolul “este o feerie in care bucuria actorilor ii gadila pe spectatori, pentru ca, dupa spectacol, toti sa fredoneze aceeasi dispozitie: la,la, la” (citat Vadim Rusu) si sa strige in gura mare “Totusi viata e frumoasa!”

 

Citeste si

Biletele s-au pus in vanzare la casieria din cadrul Teatrului de pe Lipscani. Biletele se mai pot comanda pe pagina de Facebook a spectacolului: facebook.com/piesadeteatrufantasmagoria, livrarea lor fiind facuta personal de catre Petru Ciobanu, la adresa solicitata, in Bucuresti.

 

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top