Now Reading
Pestera-mormant

Pestera-mormant

Revista Psychologies

Buna, de foarte multi ani am un vis care se tot repeta. Este vorba despre un mormant in care intru, impreuna cu mai multi “vizitatori”. Inauntru descopar tot felul de incaperi la care ajungi intrand prin tot felul de scobituri. Dupa multe incaperi, dau de una in care se alfa oase… oasele a unor morti… Totusi incapera nu ma sperie, este o senzatie ciudata doar. Dar nu este nici de bine nici de rau.

In incaperea de alaturi se alfa niste oameni ai secolelori cu cai si vesminte frumoase vechi, dar aici deja tot timpul imi este confuz visul, nu reusesc sa imi aduc bine aminte ce se intampla, dar parca este o usoara stare de frica. Ies apoi si din aceasta incapere si dau tot peste altele si altele si ajung ca intr-un tunel care are o iesire.

Ies si imi dau seama ca era o pestera cu 2 intrari. Intri printr-un mormand si iesi prin pestera. Este foarte ciudat, cum spun, nu ma sperie dar ma trezesc cu o senzatie ciudata tot timpul. Acum cateva zile s-a repetat visul exact acelasi cadru, dar de data aceasta (unica oara) nu am gasit acele oase. Eram eu si niste prieteni si eram imbracati in haine frumoase de demult, brusc mi-am dat seama ca lipsa oaselor insemna faptul ca noi ne-am reincarnat cumva in oasele alea. Dandu-le viata, aveam ocazia sa aflu povestea acelor oameni carora pana acum doar oasele le gaseam.

In ciuda faptului ca noi am intrat in “pielea” acelor oameni locul era la fel, nu se schimbase. Si am gasit ceva urme de sange, ceea ce mi-a dat de inteles ca au fost omoranti, ca s-au intamplat lucruri crunte acolo. Si brusc ma trezesc.

As dori tare mult sa stiu semnificatia acestui vis si de ce se tot repeta. Si de ce de data asta eram eu “reincarnata” in acele oase. Pentru a alfa o posibila poveste.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top