Now Reading
Piesele de puzzle care lipsesc din mintea celor mai mulți pasionați de gambling

Piesele de puzzle care lipsesc din mintea celor mai mulți pasionați de gambling

Controlul emoțional este un capitol la care, din păcate, puțini amatori de jocuri de noroc ar lua o notă de trecere.

Gambling-ul vine la pachet cu suișuri și coborâșuri și poate să genereze o mulțime de emoții într-un timp relativ scurt, însă schimbările de la cald la rece sunt cele care, de cele mai multe ori, îi destabilizează pe jucători.

Pentru a te bucura din plin de acest hobby ar trebui să aplici sfaturile din acest articol, care te vor ajuta să-ți controlezi mai bine emoțiile și să-ți menții o stare de spirit plăcută.

Învață să-ți controlezi respirația

Controlul respirației este, probabil, cel mai la îndemână „remediu” pe care îl ai împotriva stresului și anxietății. Există numeroase tehnici în acest sens, însă nu vorbim aici despre practicile orientale, ci despre studiatele metode recunoscute în medicina alopată. Controlul respirației este un mijloc la care recurg numeroși artiști – înainte să intre pe scenă – și sportivi – înainte de concurs.

Orice metodă din această categorie are la bază deconectarea de la elementul care îți cauzează stresul, reîndreptarea atenției către respirație și diminuarea ritmului de inspirație și expirație. Cu siguranță, oricine are atacuri de panică cunoaște destul de bine acest subiect, așa că, în cazul în care cunoașteți o astfel de persoană, puteți să-i cereți câteva sfaturi, iar dacă nu, puteți găsi diverse ghiduri online sau puteți apela la specialiști.

Fă o plimbare

Nu trebuie să aștepți să-ți pierzi controlul sau toți banii pentru a lua o pauză de la jocurile de noroc. Și există multe motive pentru care te poți stresa din cauza gambling-ului…

Spre exemplu, dacă că ai avut o problemă cu contul de skryll și aștepți foarte mult timp să primești câte un răspuns de la echipa de suport tehnic, iar lucrurile nu par că se vor rezolva rapid. Ei bine, într-o astfel de situație frustrantă, este bine să faci o scurtă plimbare și să încerci să te gândești la altceva.

În sine, aproape orice formă de gambling este statică. Prin urmare, circulația ta poate să nu funcționeze în parametri, mai ales dacă ești o persoană sedentară și pentru că orice tip de exercițiu fizic contribuie la relaxarea minții, chiar și mersul te va ajuta. Așa că ieși din casă, fă o plimbare și nu te opri până când te-ai deconecta de le ce te deranja.

Setează-ți așteptări realiste

Cu cât devii mai conștient de șansele reale pe care le ai la jocurile de noroc, cu atât vei fi mai în măsură să-ți păstrezi calmul în diversele situații cu care te vei confrunta. Problema celor mai mulți gambleri este că nu știu la ce să se aștepte, nu cunosc șansele reale de câștig și nu înțeleg foarte bine anumite concepte statistice.

Cu cât joci mai mult la păcănele, cu atât șansele tale de a ieși pe plus scad. Cu cât joci mai mult poker sau pariuri sportive, având un know-how solid și un money management profesionist, în mod teoretic, cu atât rezultatele tale ar trebui să fie mai concludente, pentru că forma de moment poate să varieze enorm. Da, chiar și cei mai buni pariori din lume traversează momente slabe, în care ies pe minus la sfârșit de lună.

Ca punct de pornire, se pleacă de la premisa că dacă nimeni nu ar câștiga la cazinouri, nimeni nu ar mai juca, iar dacă operatorii nu ar face profit, pur și simplu, nu ar mai putea continua să existe. Bineînțeles, fiecare formă de gambling are particularitățile sale, însă studierea fenomenului și a cifrelor te va ajuta enorm să te poziționezi corect.

Organizează-ți un loc imaginar cu amintiri frumoase

Ai văzut filmul Happy Gilmore cu Adam Sandler în rol principal? Dacă răspunsul este afirmativ, cu siguranță ai remarcat faptul că hocheistul respins și-a creat un loc fericit în mintea lui, la care recurgea de fiecare dată când lucrurile nu mergeau în direcția potrivită.

Chiar dacă ți se pare haios filmul, nu te grăbi să iei în derâdere conceptul până când nu-l pui în practică. Gândește-te că poți face asta fără nici un fel de cost și ulterior, vei putea să folosești acel loc ori de câte ori vei avea nevoie.

O abordare similară, dar ceva mai complexă, este folosită și de celebrul detectiv Sherlock Holmes, care își organiza informațiile importante în propriul său „mind palace”, pentru a-și putea aminti rapid lucrurile de care avea nevoie. Probabil că cea mai bună metodă pentru a-ți menține moralul ridicat, în calitate de gambler, este să combini aceste două metode.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!