Now Reading
Tao: cele 6 sunete vindecătoare

Tao: cele 6 sunete vindecătoare

alina-alexandrov
tao-cele-6-sunete-vindecatoare

Cele șase sunete de vindecare din Tao îmbunătăţesc energia fiecărui organ intern, o transformă prin vibraţiile pozitive ale fiecărui sunet și, astfel, echilibrează organismul în totalitatea sa. O practică corporală blândă, simplă și accesibilă tuturor, indiferent de vârstă și condiţie fizică, pentru exersarea căreia avem nevoie doar să dăm atenţie expiraţiilor.

Tao înseamnă calea – calea naturii și a universului, prin care putem învăța mai multe despre lume, despre itinerariile noastre spirituale și despre noi înșine. Sănătatea, bunăstarea emoțională și longevitatea, viața trăită în ritm cu natura, atingerea echilibrului dintre propriile dorințe și nevoi, pacea interioară și împăcarea cu cei din jur, împletite cu simplitate și adaptate unui stil de viață modern: acestea sunt scopurile Tao.

Vechi de peste 5.000 de ani, învățăturile taoiste se bazează pe principiile medicinei tradiționale chinezești și au luat diverse forme: meditații și practici fizice asupra organelor interne prin cele 6 sunete de vindecare, exerciții și meditații legate de energiile sexuale, la un alt nivel, meditațiile Kan și Li care activează energia vieții, vibrația sa orgasmică.

Citeşte articolul integral în cadrul ediţiei septembrie-octombrie 2020 al Revistei PSYCHOLOGIES.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!