Now Reading
Un dar minunat

Un dar minunat

Avem vesti grozave, pe care le consideram cadoul nostru, acum, in prag de decembrie. In aceasta perioada a consumului masiv de cadouri materiale, noi, redactia Psychologies, am primit un dar sub forma primelor rezultate SNA.

Studiul National de Audienta a conf irmat, cu asupra de masura, ceea ce banuiam: avem cea mai mare proportie de cititori exclusivi – 65,5% din lectorat (adica cei care nu mai citesc nicio alta publicatie glossy), cel mai mare procent de oameni cu educatie superioara (48,1) si cel mai mare procent de oameni cu ocupatii intelectuale si job de responsabilitate.

Cu alte cuvinte, elita din Bucuresti si din provincie. Suntem atat de incantati de acest rezultat! Sunt cifre care demonstreaza ca exista o patura de oameni sof isticati si care stau departe de vulgaritatea generalizata din media cotidiana, ca locul psihologiei in Romania nu este unul marginal, ci ca s-a inteles faptul ca aceasta stiinta este prezenta in tot universul social (relatia de cuplu, identitatea de parinti, prieteni, colegi, sef i etc.), ca pozitia de disciplina utila si inf init frumoasa a fost cumva restaurata in ultimii ani, in ciuda unei atitudini de marginalizare si dispret, despre care crezusem ca se transmite transgenerational.

Ca oamenii care ne citesc au deja o cultura relationala ridicata si interes pentru calitatea vietii, ca nu doresc sa-si duca la intamplare zilele, ci sa le faca mai frumoase. De asemenea, ei cred ca acest lucru le sta in puteri si nu depinde de destin sau de altceva, incontrolabil. Cu alte cuvinte, oameni lucizi si sanatosi moral. Este cel mai frumos compliment pe care l-am f i putut primi noi, cei din redactie.

Va multumim, asadar, celor care ne cumparati in f iecare luna. Pentru ca revista Psychologies este si un produs comercial, care are nevoie de sustinerea dumneavoastra, are nevoie sa fie cumparat pentru a rezista pe o piata de reviste… foarte aglomerata.

Suntem incantati sa va cunoastem prin intermediul Studiului National de Audienta si va putem spune ca ne vom stradui sa ne ridicam la calitatea pe care un asemenea public de elita o cere.

Speram sa f iti multumiti de munca noastra (bucuria de a vedea ca esti in dialog cu oameni destepti e enorma) si va asteptam sa ne scrieti, sa ne propuneti subiecte, adica sa ne ajutati sa facem din Psychologies revista dumneavoastra, care sa va raspunda la intrebari si sa va ref lecte tot mai bine.

 

Ma puteti urmari si pe www.iulialexa.com

Foto: 123rf.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top