Citești
Autorul bestseller-ului „Parenting neconditionat” revine in Romania

Autorul bestseller-ului „Parenting neconditionat” revine in Romania

Revista Psychologies

Alfie Kohn, unul dintre cei mai revolutionari speakeri internationali pe teme de parenting si educatie, autorul bestseller-ului Parenting neconditionat, vine, la cererea publicului, pentru a doua oara la Bucuresti, pe 22 noiembrie 2014, pentru a sustine o noua serie de conferinte!

 

Kohn este autorul a 14 carti de parenting traduse si apreciate in lumea intreaga. In Romania, Editura Multi Media Est Publishing a publicat anul trecut Parenting neconditionat, volum care a devenit in scurt timp bestseller, schimband mentalitatile multor parinti preocupati de cresterea constienta a copiilor lor.

Sintagma “parenting neconditionat” defineste, in viziunea sociologului american, acel stil de educatie in care parintii nu pedepsesc comportamentul gresit al copilului si nu ofera recompense pentru buna purtare, oferind, in schimb, iubire neconditionata si permitand copiilor sa faca propriile alegeri.

Cu ocazia Conferintelor “PARENTING NECONDITIONAT cu Alfie Kohn” de anul acesta, Multi Media Est Publishing va lansa si “Pedepsit de recompense” (“Punished by Rewards”), volum cu care Alfie Kohn s-a consacrat la nivel mondial.

Conferintele – organizate de TOTUL DESPRE MAME si Monica Reu, trainer de comunicare non-violenta – cuprind doua module: “Dincolo de disciplina  conventionala (partea 1): Ce e in neregula cu pedepsele sau recompensele” si “Dincolo de disciplina conventionala (partea a 2-a): De la conditionari si amenintari la cooperare si intelegere.”

Savuroasele Conferinte ale lui Alfie Kohn se adreseaza parintilor si pedagogilor care nu cred in manipularea comportamentului copiilor si doresc sa descopere ce se afla dincolo de disciplina conventionala.

 

Inscrierile timpurii la Conferintele lui Alfie Kohn se pot face aici.

 

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top