Citești
Culoare și hidratare pentru părul tău

Culoare și hidratare pentru părul tău

LONCOLOR EXPERT Oil Fusion pentru parul tau

Îți dorești să îți vopsești părul și să îți menții acea culoare radiantă tot timpul – dar cum poți să ai parte de acest răsfăț fără să îți pui sănătatea firelor de păr în pericol? LONCOLOR deține secretul.

Indiferent de nuanța preferată LONCOLOR te surprinde cu soluția perfectă pentru a avea un păr vopsit și totodată hidratat. Vopseaua permanentă pentru păr – fără amoniac – LONCOLOR EXPERT Oil Fusion îți oferă o formulă cu ingrediente naturale: unt de shea, fosfolipide și ulei de floarea soarelui.

Setul de colorare conține masca pentru păr – cu ulei de argan – și în plus un mix de uleiuri naturale, a cărui folosire îți este la îndemână, după preferință și nevoi.

Noua tehnică de preparare, prin adăugarea mixului de uleiuri naturale la prepararea amestecului colorant, asigură maxima eficiență a acestuia, pe toată durata colorării.

Mixul de uleiuri naturale LONCOLOR EXPERT Oil Fusion este o combinație de 4 uleiuri, care reuneşte proprietăţile benefice ale uleiurilor de măsline, jojoba, migdale şi sâmburi de struguri, ale căror principal efect este cel de emoliere.

Folosit cu regularitate în timpul vopsirii, mixul de uleiuri naturale va revitaliza părul de la rădăcină până la vârfuri, pentru a oferi suplețe firului, un aspect sănătos și o culoare plină de reflexii strălucitoare.

Mixul de uleiuri naturale poate fi folosit şi ca produs de îngrijire, după îndepărtarea amestecului de colorare şi spălarea părului.

LONCOLOR Expert Oil Fusion conferă părului tău o culoare de o strălucire radiantă, un aspect sănătos şi o ţinută impecabilă.

 

 

 

 

 

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus