Now Reading
Farmacistul tau personal: aplicatia pentru mobil Sensiblu

Farmacistul tau personal: aplicatia pentru mobil Sensiblu

Avatar photo

Cu aplicatia pentru mobil Sensiblu gasesti produsele preferate mult mai simplu si rapid!

Disponibila GRATUIT in App Store sau Google Play, aplicatia pentru mobil Sensiblu te ajuta sa fii la curent cu toate ofertele promotionale si noutatile din acest lant de farmacii, sa intri in posesia unui card Sensiblu, si sa descoperi unde este cea mai apropiata farmacie din reteaua Sensiblu.

In plus, daca vrei sa pui o anumita intrebare legata de produse, ori ai o reclamatie, aceasta aplicatie extrem de practica ajuta echipa Sensiblu sa dea curs rapid cerintelor tale.

 

Fidelitate rasplatita

Cardul de fidelitate Sensiblu iti aduce reduceri atractive! Desigur il poti solicita sau activa prin intermediul aplicatiei mobile, doar urmeaza pasii necesari si apoi bucura-te oricand de avantajele sale.

 

Economie de timp

Timpul tau este extrem de pretios, de aceea aplicatia are integrat un sistem de localizare foarte performant, care iti permite sa descoperi unde se afla cea mai apropiata farmacie Sensiblu, deschisa la ora la care ai tu nevoie.

Evident, fie ca esti cu masina ori mergi pe jos, primesti sugestii pentru traseul potrivit. De asemenea poti verifica daca produsul dorit este pe stoc.

 

Ajutorul de incredere

Aplicatia Sensiblu a fost gandita ca un farmacist personal, care te invata cum sa acorzi primul ajutor in caz de urgenta, unde se afla cea mai apropiata clinica sau spital,  exact la ce farmacie Sensiblu gasesti medicamentele de care ai nevoie.  

Acum te poti organiza mult mai bine, direct de pe telefonul mobil. Ai descarcat aplicatia Sensbilu? Grabeste-te, ai numai de castigat!

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top