Citești
(P) Ghidul doritoarelor de gene false

(P) Ghidul doritoarelor de gene false

Există o modă și un altfel de tipar al frumuseții, dictat tot mai mult de îmbunătățirea aspectului fizic. Natural pare să fie banal, așadar industria cosmetică și nu numai promovează intens ideea de frumusețe perfectă. Desigur că există un și interes al publicului consumator. Fetele sunt dornice să experimenteze noi maniere prin care își pot contura frumusețea feminină. Accentuează trăsături și astfel chipul lor devine perfect, cum au visat cândva.

Metoda cosmetică de retuș și îmbunătățire este chiar ideală, în condițiile în care nu presupune un compromis, durere sau investiții majore. Cât despre schimbarea pe care o pot face, aceasta are șanse să fie nu doar de moment, ci și de termen lung.

Despre genele false spre exemplu, merită a lua în considerare efectul și comportamentul lor în diverse condiții.

Inovația genelor magnetice

După variante care s-au dovedit a fi mai mult sau mai puțin practice, au apărut și acele cunoscute gene magnetice. Contrar faptului că dispun de o bandă magnetică la bază, greu de sesizat de la distanță, sunt ușoare și nu încarcă pleoapele. Acestea au înlocuit necesitatea de a aplica adeziv, de a lucra cu migală astfel încât să se aplice corect și să reziste peste genele naturale.

De asemenea, în detrimentul celor cu lipici, genele magnetice au reușit să ofere desime, lungime, sunt curbate, fără să încarce prea mult și să denote faptul că nu este un aspect similar cu cel natural. Pot fi folosite de mai multe ori, ceea ce din nou este un aspect remarcabil. Se știe că genele aplicate o dată sunt deja compromise. Uneori, produse speciale pot fi utilizate pentru a îndepărta stratul de lipici, în încercarea de a le refolosi. Nu este cazul, astfel că fără alte produse necesare, genele magnetice ușurează misiunea oricărei doritoare.

Avantaje – de ce ai alege genele magnetice

Procedurile realizate exclusiv la salon nu durează prea mult. Acestea sunt o investiție mai serioasă și te condiționează să eviți condițiile de umiditate crescută. Așadar adio saună sau piscină. Nu vei dori să treci printr-un eveniment jenant atunci când ești la mare. Încep să cadă, acest aspect este frustrant și în plus afectează genele naturale. De unde îți doreai să îți îmbunătățești aspectul chipului, ajungi să pierzi și din strălucirea ta naturală. Ca drept urmare ajungi să devii dornică de gene aplicate mai cu seamă pentru aspectul minim necesar.

Genele false aplicate pe bază de adeziv sunt fie cele care îngreunează clipitul, fie deloc stabile. Adezivul pe baza căruia se și lipsesc implică un proces migălos și uneori chiar nevoia de mână expertă. Neaplicate corect, acestea se observă imediat.

Genele magentice reușesc să combată astfel de situații. Au avantajul de a se aplica rapid și ușor, deși poate la prima tentativă nu vei spune asta. Concret, cele două benzi îmbrățișează genele naturale, se aplică deasupra și dedesubtul celor naturale, iar efectul este unul deosebit. O privire mai expresivă, feminină și seducătoare nici că ai putea obține. Pot fi definite, mai curbate și mai bine așezate cu ajutorul unui rimel. De preferat este totuși să nu le încarci cu mascara, pentru că nu mai este cazul să adaugi produsul cosmetic pentru a te ajuta să faci genele mai dese.

See Also

Alte avantaje se referă la stilul practic și comod în care le porți. Așadar, poți purta ochelari, poți fi liniștită că ațipești cu ele pe ochi, le dai jos rapid, le montezi rapid și le refolosești. Sunt mai stabile datorită magnetului, astfel că practic acesta îți ușurează munca – trebuie să plasezi linia genelor corect, poziționând după cum trebuie, iar de restul se ocupă banda magnetică.

Inovativ este și modul în care au fost create, din mătase coreeană. Astfel, îți este asigurat acel look natural.

Ce trebuie să știi înainte de achiziție

Nu există contraindicații în a purta genele false, mai cu seamă când vine vorba de cele magentice. Cele cu sensibilitate la nivelul ochilor, cu tendința de a clipi mai des, cele care au ochii lăcrimând din cauza unor afecțiuni trebuie să fie atente dacă situația este îngreunată de genele mai dese, deși în principiu nu ar avea de ce.

Înainte de achiziție întreabă-te de fapt ce îți dorești. Genele magentice sunt totuși de preferat să le porți ocazional. Îți vor oferi o privire seducătoare, de o frumusețe răpitoare. Ai putea deveni chiar „dependentă” de acest stil. Când te decizi să le încerci, descoperă oferta pandera.ro.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top