Now Reading
(P) TEHNOLOGIA: O CALE MODERNĂ DE REÎNTOARCERE CĂTRE SINE

(P) TEHNOLOGIA: O CALE MODERNĂ DE REÎNTOARCERE CĂTRE SINE

Fericirea nu e marcată cu semnale luminoase ori anunțată cu focuri de artificii. Fericirea este, pur și simplu, o stare de bine generată de echilibrul dintre viața familială, cea profesională și viața personală cu hobby-urile și plăcerile noastre. Iar într-un ritm cotidian alert, cu o mulțime de  esponsabilități, tehnologia ne ajută să păstrăm contactul cu ce ne împlinește. Au existat vremuri când comunicam cu cei dragi prin scrisori care ajungeau târziu la destinație sau se rătăceau pe drum.

Când întârziam și nu puteam anunța ori dacă plecam mai devreme de la serviciu și apărea o problemă, nu o puteam rezolva în timp real. Când imortalizam momentele speciale în fotografii alb-negru, apoi color, a căror developare dura o veșnicie sau, din păcate, erau pierdute în caz de probleme tehnice. Da, astăzi, acest scenariu pare din alt univers, iar tehnologia lucrează în favoarea noastră.

Un singur dispozitiv, elegant, performant, pur și simplu ne face viața mai ușoară și ne ajută să fim în contact cu ce e cu adevărat important pentru noi: HUAWEI Mate 20 Pro, cel mai puternic smartphone creat de HUAWEI.
Profesia nu este doar un mijloc de subzistență, este o modalitate de creștere, de evoluție, care ne oferă validare, ne face să fim mândri și să avem mai multă încredere în noi. În acest context, un smartphone performant este esențial! HUAWEI Mate 20 Pro încorporează o baterie de 4200 mAh care asigură până la două zile de utilizare între ciclurile de încărcare.

                                

Tehnologia HUAWEI Wireless Quick Charge la puterea de 15W este cea mai rapidă soluție de încărcare wireless din industrie, iar încărcarea inversă wireless permite dispozitivului să funcționeze ca o baterie externă pentru alte dispozitive compatibile. Telefonul facilitează cele mai rapide conexiuni wireless, care permit viteze de descărcare incredibile (un film de 2GB poate fi descărcat în doar 10 secunde). În plus, interfața EMUI 9 vine și cu o versiune de desktop, care poate fi folosită fără a fi nevoie de o conexiune prin cablu. Cu ajutorul Miracast, orice smart TV poate deveni ad-hoc
un PC!

Acum, amintirile tale vor deveni mai vii ca oricând, întrucât HUAWEI Mate 20 Pro are un sistem triplu de camere Leica: cu o cameră principală de 40 MP, o cameră cu lentilă Ultra Wide Angle de 20 de MP și una de 8 MP, dispuse în patru puncte simetrice. Datorită inteligenței artificiale, telefonul poate identifica diferite obiecte și scene, camerele fiind capabile să recunoască peste 1.500 de scenarii și 25 de categorii.
Telefonul identifică automat scena pe care urmează să o imortalizeze și își ajustează automat opțiunile de fotografiere pentru a reda o imagine  excelentă.Oare cât de des faci selfie-uri? Le trimiți prietenilor, părinților, partenerului sau le postezi pe conturile de social media și, evident, îți dorești să arăți cât mai bine. Prin senzorul de adâncime 3D, Mate 20 PRO analizează zeci de mii de puncte de pe chipul tău, iar funcția de selfie cu Inteligență Artificială editează imaginile pentru un echilibru cromatic perfect.
Primii pași ai copilului tău, o sărbătoare în familie sau orice ocazie pe care vrei să o filmezi este acum adusă la rang de artă. HUAWEI Mate 20 identifică chipurile și creează videoclipuri cu cele mai bune momente din viața ta. Poți schimba nuanțele, saturația și luminozitatea clipurilor video, camerele pot izola personajele care apar în clip și pot estompa culorile din jurul lor. Mai mult, AI Spotlight Reel identifică clipurile cu temă
comună și generează, automat, un montaj de 10 secunde.

Pleci în vacanță? Atunci ai nevoie de o enciclopedie de buzunar! HiVision îți oferă informații despre produse, atracții turistice, picturi celebre și îți măsoară numărul de calorii din alimente, astfel încât să te întorci din concediu cu suveniruri, nu și kilograme în plus. Iar cum plimbările sigur se vor prelungi până târziu în noapte, modul nocturn al telefonului HUAWEI Mate 20 Pro îți permite să faci fotografii extrem de clare, focalizate perfect, echilibrând scenele cu contrast puternic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce-ți mai poți dori? Să îl ai, desigur! HUAWEI
Mate 20 Pro este disponibil în trei variante de culoare – Negru, Midnight Blue și Twilight, la prețul recomandat de 4.599 lei.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!