Citești
Start inscrieri ateliere proiect cultura prin muzica

Start inscrieri ateliere proiect cultura prin muzica

Revista Psychologies

Implementate de cateva decenii in Europa, Kodály, Dalcroze si Orff sunt trei metode de educatie muzicala care imbina rigorile stiintifice cu spontaneitatea si creativitatea. In plus, ele stimuleaza procesul cognitiv si afectiv, dovedindu-si aplicabilitatea in domenii precum medicina si psihoterapia.

Realizat pe parcursul unui an de zile (1 iulie 2015 – 30 iunie 2016), proiectul CULTURE THROUGH MUSIC a avut ca parteneri institutii de prestigiu din Ungaria si Islanda si si-a propus sa revolutioneze pedagogia muzicala din Romania. In cadrul proiectului s-au desfasurat o serie de conferinte si ateliere dedicate studentilor, profesorilor, muzicienilor, educatorilor si invatatorilor, in cadrul carora au fost prezentate cele 3 metode de educatie muzicala.

Ateliere Kodaly

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti va invita sa participati la conferintele de final ale acestui proiect, desfasurate pe parcursul a trei zile. Programul il gasiti aici.

Coordonat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, proiectul CULTURE THROUGH MUSIC se desfasoara pana in iunie 2016. Finantarea este asigurata de Fondul Bilateral National si ARCUB.

Mai multe informatii despre ateliere si proiect sunt disponibile pe pagina de facebook a proiectului.

Detalii pe arcub.ro.

 

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus
Prinde o reducere o dată în lună! Totul redus cu 30%
ABONAMENTE, CĂRȚI, EVENIMENTE
AGENDE PERSONALIZATE