Now Reading
Propune una dintre cele 125 de femei pentru schimbare!

Propune una dintre cele 125 de femei pentru schimbare!

Revista Psychologies

Sunt femei obisnuite, care prin puterea nemasurata a feminitatii, au reusit sa aduca bucurie acolo unde nu mai era speranta, care au avut curajul dea da viata unei idei inovatoare, care respecta viata si frumusetea in toate formele ei si isi fac din asta un mod de a fi.

Avon Romania lanseaza campania “125 de Femei pentru schimbare” campanie ce va aduce in lumina reflectoarelor povesti frumoase de viata ale unor femei obisnuite, care merita aplauze pentru schimbarea in bine pe care au adus-o vietii lor si a celor din jur. Si asta pentru ca de 125 de ani Avon schimba in bine viata femeilor, primind in schimb aprecierea acestora. Cu aceasta campanie, Avon ofera aprecierea sa tuturor femeilor care sustin frumusetea,respectul si valoarea, cu credinta, modestie si integritate.

Pentru ca merita sa fie cunoscute, va invitam sa impartasiti tuturor povesti de viata ale unor femei obisnuite, care schimba in liniste lumea in care traim, sustinand frumusetea, respectul si valoarea, cu credinta, modestie si integritate. Propune si tu acum pe www.avon125.ro un nume, o poveste!

Avon sarbatoreste125 de femei pentru schimbare!

Propune una dintre cele 125 de femei pentru schimbare!

Campania se va desfasura in perioada 28 Martie – 15 August 2011, si se va incheia cu gala de premiere in Septembrie 2011.

www.avon125.ro
www.facebook.com/AvonSpace
www.avoncosmetics.ro
www.avonconnects.com.ro
www.avonspaceblog.ro
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top