Citești
Silueta de vedeta cu Fit&Famous by Luminita Nicolescu

Silueta de vedeta cu Fit&Famous by Luminita Nicolescu

Revista Psychologies

De acum, renumitele exercitii ale Luminitei sunt disponibile pe site-ul Clubului Fit&Famous by Luminita Nicolescu, www.fit-famous.ro.

Asadar, chiar daca nu respecti orarul impus de sala de sport, poti avea abdomenul plat, bratele definite, talia de viespe si coapsele tonifiate.

“Complete Workout” cu Luminita Nicolescu cuprinde exercitii pentru toate grupele de muschi, astfel incat corpul tau sa fie modelat in intregime.

In plus, Clubul Fit & Famous a anuntat primul Beauty Camp de anul acesta, ce se va desfasura in perioada 18-21 februarie la Sinaia.

Luminita Nicolescu te invita sa descoperi cum iti poti modela trupul in doar cateva zile, urmand un program strict de antrenament si nutritie supravegheat de celebra antrenoare insasi.

Ceea ce trebuie sa faci este doar sa te inarmezi cu multa vointa, dorinta de schimbare si energie!

Beauty Camp-ul cuprinde patru antrenamente pe zi – alergare, stretching in aer liber, yoga si complete body workout (aerobic, tae bo).

In ceea ce priveste dieta, aceasta se bazeaza pe alimente esentiale in stare naturala, preparate termic un timp cat mai scurt.

O astfel de experienta traita alaturi de Luminita Nicolescu te ajuta sa-ti respecti si sa-ti iubesti corpul, sa-i inveti si sa-i asculti semnalele, sa te redescoperi si sa fii mutumit de tine.
 

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus
Prinde o reducere o dată în lună! Totul redus cu 30%
ABONAMENTE, CĂRȚI, EVENIMENTE
AGENDE PERSONALIZATE