Citești
Intr-o zi or sa se intoarca la noi

Intr-o zi or sa se intoarca la noi

Revista Psychologies

„Criza” e un cuvant grecesc, si inseamna „judecata”. Iar actuala situatie financiar-economica este privita de noi omenirea ca o judecata a lui Dumnezeu, dar nu este numita „judecata”, ci „criza”. Fiindca atunci cand se rosteste un cuvant pe inteles, cum este “Judecata”, se stie si pricina pentru care a venit, se stie si judecatorul care a ingaduit-o, se stie, in fine, si scopul pentru care a fost ingaduita ea.

Iar cand e folosit cuvantul „criza”, cuvant neinteles de toti, nimeni nu stie sa lamureasca nici de ce, nici de la cine, nici pentru ce. Aceasta este singura deosebire dintre criza actuala si criza care este de la seceta sau inundatie sau razboi.

Asa ca mai degraba „criza” asta creata de unii e tot pentru ei, ei castiga noi suferim. Dar nu ne lasam, intr-o zi or sa se intoarca la noi, or sa aiba din nou nevoie de noi, ca trebuie sa ridice la loc ce-au distrus, iar atunci noi o sa analizam si-o sa avem pareri, cerinte… Bine ar fi sa fim solidari, sa le iasa prin piele ce ne-au facut! O sa vina vremea cat de curand sa si votam, ori va fi o alta revolutie ori… Nu stiu ce se va intampla, o sa ne fie greu, insa, daca acum 20 de ani ne-au dat impresia ca am reusit, acum nu o sa mai fie asa, ori e cum ne dorim noi, poporul, ori…. cum ne va ajuta Bunul Dumnezeu!

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Prinde o reducere o dată în lună! Totul redus cu 30%
ABONAMENTE, CĂRȚI, EVENIMENTE
AGENDE PERSONALIZATE