Now Reading
Avon te invita pe scena

Avon te invita pe scena

Revista Psychologies

Daca esti talentata, cu simtul umorului, atunci poti fi chiar tu unul dintre cele 13 personaje norocoase care vor pune in scena piesa de teatru „Avon”, prima piesa din Romania jucata exclusiv de oameni obisnuiti!

Avon, scena

Daca pana acum rolul cel mai important pe care l-ai interpretat a fost acela din viata de zi cu zi, este timpul sa faci un pas norocos! Renumitul regizor de teatru Beatrice Rancea te invita sa devii unul dintre cele 13 personaje norocoase care vor pune in scena povestea Avon in prima piesa de teatru din Romania jucata exclusiv cu oameni obisnuiti.

Ce motive ai sa urci pe scena? Hai sa vedem: esti spontana, iti place sa fii in centrul atentiei, sa-i amuzi pe ceilalti, iti place sa dansezi sau sa canti, intr-un cuvint iti place sa te bucuri! Atunci cu siguranta nu vei rata o oportunitate de traire si emotie, de bucurie si entuziasm pentru orice om obisnuit care a visat la un moment dat sa fie pe scena, si vei vrea sa fii printre cele 13 personaje norocoase!

Este foarte simplu sa te numeri printre cei 13 norocosi; trebuie doar sa completezi un formular de inscriere pe www.13norocosiavon.ro , unde vei incarca un material video in care sa interpretezi urmatoarele 3 probe:
1. Recitarea unui scurt text – monolog (maximum 1 minut)
2. Dans (maximum 1 minut)
3. Cantat (maximum 1 minut)

Continutul probelor (textul, dansul si cantecul) sunt la libera ta alegere, iar data limită de inscriere este 21 martie 2010, ora 23:59:59. Preselectia va fi realizata de regizorul Beatrice Rancea, cea alaturi de care ai sansa sa descoperi lumea magica din spatele cortinei.

Alatura-te si tu celor 13 norocosi Avon pe www.13norocosiavon.ro!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top