Now Reading
Defilare pe biciclete in tinute business

Defilare pe biciclete in tinute business

Revista Psychologies

Aproximativ 200 oameni de afaceri din Bucuresti au sustinut astazi, 11 iulie, proiectul Business pe Bicicleta. Imbracati in tinute office, participantii au defilat pe doua roti, pentru a promova bicicleta ca mijloc de transport la birou, dar si ca un model de activitate benefica din toate punctele de vedere.

In marile capitale europene, numarul oamenilor care folosesc bicicleta pentru a se deplasa la locul de munca a crescut considerabil in ultimii ani. In Romania, insa, bicicleta nu este deloc asociata cu tinuta business.

Proiectul Business pe Bicicleta, initiat de organizatia Junior Chambers International Bucuresti, doreste sa schimbe aceasta mentalitate, prin organizarea de evenimente si campanii de promovare a acestui mijloc de transport.

Biciclisti eleganti s-au reunit la ora 8:30 A.M. in fata Monumentului Crucea Secolului si au parcurs traseul Piata Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – Soseaua Kiseleff – Muzeul Taranului Roman.

Participantii la eveniment au defilat cu bicicletele proprii. De asemenea, a fost pus la dispozitie, cu sprijinul partenerilor proiectului, Green Revolution si Bate Saua, un serviciu de inchiriere gratuita, astfel incat tot mai multi iubitori ai mersului pe bicicleta sa se poata alatura proiectului.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!