Now Reading
Gala Premiilor «Femeia anului 2010»

Gala Premiilor «Femeia anului 2010»

Revista Psychologies
Femeia Anului 2010

Gala premiilor Femeia Anului 2010, organizata de revista Avantaje in parteneriat cu Avon Cosmetics Romania, a desemnat castigatoarele celei de-a treisprezecea editii.

In acest an s-au acordat opt premii de excelenta, la sapte categorii. Revista Avantaje a acordat titlul Femeia Anului 2010 pentru urmatoarele categorii: Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului, Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii, Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare, Stiinta, Implicare si Responsabilitate Sociala, Promovarea si Apararea Drepturilor Categoriilor Defavorizate si Initiativa in Sprijinul Semenilor.

Cele opt premii de excelenta ale acestei editii sunt:

Prof. dr. Margit Serban
–  Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului
– Prof. dr. Margit Serban, sefa Centrului de Transplant Medular din cadrul Clinicii de Oncopediatrie a Spitalului de Copii Louis Turcanu, Timisoara, aceasta clinica fiind construita si dotata aproape in intregime prin efortul echipei pe care o coordoneaza. Acum lucreaza la crearea unui centru de excelenta unde sa poata trata gratuit si la standarde europene copiii bolnavi de leucemie.
Eleonora Pokola
–  Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii
– Eleonora Pokola, din Cluj Napoca, inginer chimist, divortata, mama a doi copii, pentru curajul de a scrie o carte in care isi marturiseste propria experienta legata de iesirea din iadul violentei domestice.
Cristina Nichita
–  Implicare si Responsabilitate Sociala
– Cristina Nichita, pentru activitatea de constientizare asupra problemelor copiilor cu autism in zona Iasi, in calitate de membra de onoare si sustinatoare a filialei iesene a Asociatiei Nationale pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania.
Raluca van Staden
–  Stiinta
– Raluca van Staden, cercetatoare in cadrul Laboratorului de Electrochimie si Tehnologie Analitica de Proces, filiala din Bucuresti a Institutului de Electrochimie si Materie Condensata din Timisoara, distinsa cu Premiul special al Organizatiei Mondiale pentru Proprietate Intelectuala pentru crearea unui senzor care detecteaza cancerul intr-o faza incipienta.

Elena Stoica

–  Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare – Elena Stoica, profesoara de desen si coordonatoare a cercului de pictura “Culoare si Vis”, din cadrul Scolii Generale din satul Corbeni, judetul Arges, locul in care anual se formeaza mici artisti ale caror lucrari sunt recunoscute si premiate pe toate continentele lumii.

Teo Zabava Ionela Tudor

–  Apararea si Promovarea Drepturilor Categoriilor Defavorizate – Teo Zabava (Agentia Active Watch) si Ionela Tudor (Fundatia Motivation), pentru initiativa de a promova abilitatile persoanelor cu dizabilitati, prin organizarea anuala a Galei Premiilor Persoanelor cu Dizabilitati.

Mioara Iacob 
–  Initiativa in Sprijinul Semenilor
– Mioara Iacob, pentru activitatea caritabila sustinuta la Salonul de Piane din Bacau, unde elevii de la Liceul de Arta din oras pot exersa gratuit la instrumentele din acest salon, si pentru concertele umanitare pe care le ofera in Parcul Catedralei din Bacau, in fiecare sezon. Aceasta initiativa a fost semnalata redactiei de catre Laura Craciun, o cititoare a revistei Avantaje, care a votat-o pentru Premiul Initiativa in Sprijinul Semenilor, categorie la care primim propuneri de la cititoare si forumistele de pe avantaje.ro.

 Evenimentul a fost transmis live pe internet pe site-ul revistei www.avantaje.ro prin intermediul serviciului Digi Net, furnizat de compania RCS – RDS.

Si la aceasta editie, gazda evenimentului a fost JW Marriott Grand Hotel, partenerul traditional al acestui eveniment.

Lansata in octombrie 1995, revista Avantaje a devenit un succes imediat, impunind un nou stil in presa adresata publicului feminin. Cu o audienta de peste 350.000 de cititoare in fiecare luna (audienta cumulata pentru editia tiparita si on-line), Avantaje este ghidul practic si complet al femeii moderne, dedicata familiei, carierei si implicata in viata comunitatii.

Evenimentul de anul acesta a fost centrat pe conceptul de respect pentru femei – respect pentru valorile feminitatii si pentru tot ceea ce femeia aduce umanitatii. Avantaje sprijina Campania Respectului pentru Femei, demarata de Avon impotriva violentei domestice din Romania.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!