CITESTI ACUM
GLAMOUR Street Fashion Show: ce tinute au purtat ambasadorii

GLAMOUR Street Fashion Show: ce tinute au purtat ambasadorii

Revista Psychologies

A fost seara cea mare nu doar pentru cele 100 de participante la GLAMOUR Street Fashion Show, ci si pentru cei 11 Ambasadori implicati in proiect.

Alina Ceusan, Andreea Chirila, Diana Enciu si Alina Tanasa, Ioana Carmen Chisiu, Madalina Merca, Ioana Grama, Silvia Postolatiev, Sandra Bendre, Larisa Costea si Laura Calin au participat la evenimentul GLAMOUR Street Fashion Show ce a avut loc la Stejarii Country Club.

Fiecare dintre Ambasadorii GLAMOUR Street Fashion Show a recrutat o echipa formata din 10 fete glam, pe care le-a consiliat si alaturi de care a participat din ipostaza de „antrenor“ la eveniment.

Cei 11 bloggeri si-au prezentat echipele si au defilat alaturi de ele pe catwalk la evenimentul GLAMOUR Street Fashion Show.

Iata ce tinute au purtat Ambasadorii GLAMOUR Street Fashion Show prezenti aseara la eveniment.

 

Multumim sponsorilor GLAMOUR Fashion Street Show: Colgate, MAC, Tommy Hilfiger, BaByliss si Redd’s, si partenerilor Stejarii Country Club, Evian si Martini, Pepsi, The Brothers M, Floraria Florens, Dalles Go, Fabrica de litere, Wella, Optiblu, Flanco, Evolio, Niran, Clinique, WorldClass, Rawz Vegan Food si IDA Spa.

 

Foto: Armand Ionescu, Cristi Duminecioiu, Dan Borzan

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!