Now Reading
Gustul unic şi calitatea pastelor din grâu dur Antonio di Vaio în doar 3 minute!

Gustul unic şi calitatea pastelor din grâu dur Antonio di Vaio în doar 3 minute!

Revista Psychologies
gustul-unic-şi-calitatea-pastelor-din-grâu-dur-Antonio-di-Vaio-în-doar-3-minute

Slow food, dar fast cooking – este ceea ce ne dorim să se întâmple în bucătăriile noastre. Fie că alegem haute cuisine sau o reîntoarcere la rețetele tradiționale, la gustul autentic al ingredientelor din gospodărie sau la extravaganţe culinare, ne dorim mai mult timp pentru a savura masa în tihnă și mai puțin pentru a o pregăti. Acum că toamna a sosit şi ne întoarcem din vacanţe, încep copiii şcoala… vom avea impresia că timpul s-a comprimat brusc şi parcă nu mai reuşim să finalizăm lista de activităţi propusă.

Pentru a-ţi scurta timpul petrecut cu prepararea meselor, Antonio di Vaio îţi propune o gamă de paste pe care o poţi pregăti în doar 3 minute!

Pastele Antonio di Vaio sunt pregătite după o reţetă specială, folosind 100% făină din grâu dur pentru a asigura o calitate excelentă, culoare aurie şi un preţ competitiv. Folosim numai grâu dur de cea mai bună calitate din Italia pentru a ne asigura că obţinem mereu paste cu o textură ideală, care nu se lipesc şi nu se rup în timpul fierberii astfel încât orice reteţă nouă să fie o reuşită. Antonio di Vaio a dezvoltat o nouă line tehnologică pentru a putea conferi aluatului o formă specifică, care garantează o gătire mai rapidă…în doar 3 minute, păstrând gustul unic şi calitatea „al dente” a pastelor din grâu dur. Acum poţi savura pastele tale preferate în doar 3 minute!

Gama de paste din grâu dur Antonio di Vaio 3 minute cuprinde:

  • Fusilli 3 minute;
  • Penne 3 minute;
  • Spaghette nr. 1 Capellini.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!