CITESTI ACUM
Lansam proiectul primului CENTRU GIFTED EDUCATION din Romania

Lansam proiectul primului CENTRU GIFTED EDUCATION din Romania

IRSCA Gifted Education anunta un eveniment de o importanta majora pentru educatie la nivel national: lansarea proiectului primului Centru Gifted Education non-profit privat si independent pentru Descoperirea si Dezvoltarea Talentului si Inteligentei si a auditului de proiect prin programul Global Consulting Project in colaborare cu CEU School of Business si Johns Hopkins Carey School of Business.

Lansarea proiectului si a auditului de proiect are loc in data de 16 Aprilie 2009, joi, ora 3.30 pm, in Calea Victoriei 125, amfiteatrul „Ion Heliade Radulescu”, Biblioteca Academiei Romane.

Centrul Gifted Education va fi expus in atentia mediului institutional, privat si de afaceri, si se vor lansa colaborarile necesare infiintarii lui.

Invitam reprezentantii companiilor si mass-media sa participe la prezentarea primului Centru Gifted Education, singurul campus care asigura succesul real al copiilor cu potential inalt.

Auditul este asigurat in cadrul proiectului Global Consulting Project de o echipa de consultanti din tara si strainatate, prin colaborare cu CEU School of Business si Johns Hopkins Carey School of Business. Studentii MBA din proiect au fost sustinuti de profesori de marca apartinand CEU si Johns Hopkins University care au monitorizat platforma de invatare oferind mentorat si sprijin in timpul proiectului.

Florian Colceag, presedintele IRSCA Gifted Education, afirma ca „Romania a ajuns cotata printre ultimele din Europa. Necesitatea construirii unui astfel de centru neinfluentat de fluctuatiile politice devine imperioasa pentru viitorul national si pentru rezolvarea crizelor nationale sau globale.”

„Romania este astazi probabil printre singurele state din UE care exporta inteligenta masiv fara sa aiba nici un centru privat, independent si non-profit pentru sustinerea si dezvoltarea inteligentei si talentului copiilor. Proiectul se bucura de recomandari internationale pentru infiintare, de sprijinul intregii retele de gifted education din intreaga lume precum si al retelei formate de Consortiul EDUGATE in Romania. Auditul va constitui inca o proba de profesionalism in realizarea acestui obiectiv si referinta noastra in fata institutiilor nationale si internationale pentru fezabilitatea finantarii lui.”
Monica Gheorghiu, Project Manager Centrul Gifted Education, IRSCA Gifted Education

Intalnirea se va deschide cu o reprezentatie de 30’ a membrilor de excelenta IRSCA Gifted Education:

  • microrecital de vioara oferit de Ana Limban;
  • o demonstratie de arte martiale Wushu- Giuliano Zamolo;
  • o reprezentatie de balet realizata de tineri talentati ai Liceului de Coregrafie Floria Capsali Bucuresti, apartinand Clubului de Dans al Casei de Cultura Nicolae Balcescu, coordonati de Doamna profesor Svetlana Zotina.

Vor avea interventii si prezentari (4 pm – 7.30 pm):
Ambasadorul Centrului Gifted Education, castigatorul competitiei www.supradotati.ro/competitie
Kristof Lajos, Ambasadorul Copiilor cu potential inalt din sistemul de protectie a copilului in Romania; Director Editorial Revista Excelenta
Monica Gheorghiu, Project Manager si Florian Colceag, Presedinte, prezentarea proiectului de Centru Gifted Education, IRSCA Gifted Education
Cristina Popovici, Societatea Civila pentru Educatie si Informatizare
Loredana Strasisin, Presedinte proiect „Case care plang”
Adrian Socaciu, Director Financiar Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania
AIESEC Bucuresti
Bogdan Diaconu, PhD., Senior CSR Consultant Responsible Management Romania
Ramona Paduraru, HR specialist, talent search & recruitment Comunitatea de tineri Ambition.ro; Director Proiecte internationale, IRSCA Gifted Education
Echipa Global Consulting Project, Audit Centru Gifted Education

DETALII EVENIMENT:
http://www.supradotati.ro/eveniment

Invitam reprezentantii mass-media sa reflecte activ acest eveniment de marca. Invitam toti membrii EDUGATE si IRSCA Gifted Education, precum si reprezentanti ai retelei nationale CRED sa participe la eveniment. Va asteptam!

Sustinatori: ANOSR – Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, AIESEC Bucuresti, Societatea Civila pentru Educatie si Informatizare, Proiectul „Case care plang”, Responsible Management Romania, Fundatia Nationala Romanii de Pretutindeni, Ambition.ro, Ad-ASTRA.

Parteneri internationali prin programul Global Consulting Project: CEU School of Business si Johns Hopkins Carey School of Business.

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Radio Itsy Bitsy, The Epoch Times, Calificativ.ro, Copilul.ro, Bizcampus.ro, Lumebuna.ro, RomanianPortal.com, Ziarul Informatia, Psychologies.ro, Stiriong.ro, Elevate, Best Communication Media, Ambition.ro, PRwave.ro, Prescolar.ro, Clopotel.ro, Parinti.com, HR Club, Procom-Centrul de Comunicare profesionala, Comunicatii Mobile, Revista Cutezatorii, Jobmate.ro, Responsiblemanagement.ro, StiintaAzi.ro

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!