CITESTI ACUM
(P) Țigla metalică Umbrella – o alegere premium care face cinste casei tale

(P) Țigla metalică Umbrella – o alegere premium care face cinste casei tale

Povestea țiglei metalice produse de RoofArt, o companie brașoveană care investește în permanență în modernizarea utilajelor de lucru începe să se scrie în septembrie 2013, odată cu extinderea ariei de activitate.

Investind în achiziția unei linii de producție a țiglei metalice, RoofArt produce și distribuie un produs nou pe piață și anume țigla metalică Umbrella®. Acest produs este unic pe piață și poate fi o alegere ideală indiferent de tipul de arhitectură sau de destinația clădirii.

Probabil te întrebi prin ce se deosebește țigla metalică Umbrella de la RoofArt de alte produse de pe piața de profil?

Calitatea fără compromisuri ar fi răspunsul cel mai scurt la această întrebare, dar precis te afli în căutarea unor informații ceva mai specifice care să te ajute să îți faci o părere despre un astfel de produs.

Ei bine, nu trebuie să fie tocmai un specialist în domeniu pentru a sesiza care sunt avantajele pe care un montaj țiglă metalică le asigură în comparație cu alte produse, ci ai nevoie doar de un proces minim de documentare.

Câteva informații utile pentru a lua o decizie poți regăsi chiar în acest articol.

Iată ce este important de știut dacă vrei să alegi țigla metalică Umbrella®:

O poți găsi disponibilă în două variante – țiglă metalică clasică și țiglă metalică dublu modulară. Mai întâi, vom preciza caracteristicile primului model, iar mai apoi vom vorbi despre avantajele celui de-al doilea. Să vedem așadar de ce țigla metalică clasică are o calitate superioară:

 • Prezintă un grad de siguranță sporită în ceea ce privește manevrarea datorită proprietăților anti-alunecare;
 • Țigla metalică Umbrella® este un material ignifug ce își păstrează estetica și funcționalitatea la temperaturi de până la 100°C;
 • Asigură o rezistență sporită la zgârieturi datorită particulelor acrilice dure;
 • Prezintă un grad ridicat de rezistență la razele ultraviolete;
 • Își menține culorile vii pentru o perioadă îndelungată;
 • Tigla metalica pret – costurile unui astfel de acoperiș sunt extrem de avantajoase, raportat la beneficiile pe care le oferă.
 • Calitatea premium este demonstrată și de faptul că acest produs nu poluează mediul înconjurător.
 • Poți achiziționa toate accesoriile din aceeași materie primă de la un singur producător. Așadar, locuința ta se poate bucura de un sistem complet în materie de acoperișuri.
 • Prezintă garanții pe o perioadă îndelungată precum: 30 de ani garanția anticorozivă și 15 ani garanție pentru menținerea culorii, durata medie de exploatare fiind de 50 de ani.

Dar care sunt avantajele utilizării unui acoperiș din țiglă metalică dublu-modulară?

Conceput special pentru ușurința lucrului la înălțime, modelul de țiglă dublu-modular aduce câteva avantaje în plus față de varianta standard și anume:

 • Prezintă un sistem modular și o fixare perfectă

Panourile formate din două module de țiglă (cu o lungime de 755 mm) permit pe de-o parte un montaj țiglă metalică ușor, iar pe de altă parte asigură o fixare perfectă grație sistemului cu prinderi ascunse.

Șuruburile sunt astfel poziționate pentru a nu fi vizibile, dar mai mult de atât, pentru a fi ferite de acumulările de apă sau zăpadă ce pot deteriora în timp garnitura iar infiltrațiile să apară în structura acoperișului.

În plus, transportarea și manevrarea sunt facile, excluzând riscurile în lucrul cu foile mari de tablă. Acest sistem conferă posibilitate de a monta și de a demonta cu ușurință orice panou din țiglă metalică, chiar și din mijlocul acoperișului.

 • Are un design uniform și plăcut

Datorită îmbinării perfect etanșe și uniforme din punct de vedere vizual a panourilor de țiglă, se obțin rezultate estetice excelente și durabile.

 • Economie din punct de vedere depozitare și pierderi de material

Țigla metalică are nevoie de un spațiu de depozitare și de transport redus – aproximativ 200 panouri de țiglă dublu-modulară pot fi încărcate pe un europalet (echivalentul a 180 mp).

Contactează echipa RoofArt

Indiferent că alegi varianta clasică – țigla metalică standard sau cea cu prinderi ascunse, marca Umbrella se dovedește a fi în cele din urmă o alegere premium care face cinste casei tale.

Dacă informațiile din acest articol nu au fost suficiente sau dacă vrei să contactezi echipa RoofArt pentru afla prețul țiglei metalice sau orice altă informație, poți accesa site-ul roofart.ro.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!