Now Reading
Pregăteşte-te de toamnă cu gama Gerovital H3 Evolution!

Pregăteşte-te de toamnă cu gama Gerovital H3 Evolution!

Vacanţa s-a terminat, iar zilele lungi şi leneşe de relaxare la plajă rămân doar o amintire până vara viitoare. Garderoba de toamnă ia locul în şifonier rochiţelor colorate, iar zilele perfecte sunt acum sinonime cu eşarfe catifelate şi ceaiuri aromate. Parfumul dulce, preferatul tău vara aceasta, este şi el înlocuit cu unul mai intens, cu note orientale sau lemnoase, care să se asorteze cu nuanțele frunzelor tomnatice. Astfel, chiar dacă nu coştientizezi, întreg corpul tău face încet tranziţia spre mood-ul de toamnă, pregătindu-se pentru zile mai reci.

 

Acum este momentul să te ocupi şi de tenul tău. După o vară în care l-ai expus la soare şi la apa mării, tenul are nevoie de o hidratare intensă, prin folosirea unei game de produse cu acid hialuronic, ale cărei ingrediente cu efect antirid umplu şi netezesc ridurile.

Recomandarea noastră pentru această toamnă sunt produsele Gerovital, brandul nr. 1* în categoria îngrijirea feței în România, mai exact produsele celui mai important producător român de cosmetice, Farmec, gama Gerovital H3 Evolution.

Ca să fim siguri că vom avea cele mai bune rezultate în ceea ce privesc efectele antirid, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcţiei de barieră a pielii şi de hidratare intensă a tenului, i-am rugat pe Specialiştii Gerovital să ne ajute cu o schemă de îngrijire pentru această toamnă.

Astfel, dimineaţa şi seara, după ce ne spălăm pe faţă cu apă rece, primul pas este aplicarea cu ajutorul unui disc cosmetic, pe faţă, gât şi decolteu, a Apei micelară cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution.

 

Aceasta curăță blând fața, ochii și buzele, prin captarea de către micele a machiajului, sebumului și a altor impurități şi se potriveşte oricărui tip de ten.

Veţi observa că pielea rămâne catifelată, datorită filmului lăsat de acidul hialuronic.

Următorul pas este să folosim Serul cu Acid Hialuronic, concentrație 6% din aceeaşi gamă, un ser bogat în Acid hialuronic pur şi lipozomal 6%, vitamina C lipozomală, SOD, GP4G şi Trylagen cu efecte antiage, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcţiei de barieră a pielii şi de hidratare intensă.

 

Şi acest produs se utilizează dimineaţa şi seara, aplicându-se două-trei picături pe faţă.

Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante, acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice la suprafaţa pielii şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.

Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior, astfel ridurile şi liniile fine fiind mult diminuate.

Alături de SOD, Vitamina C este unul dintre cei mai puternici şi eficienţi antioxidanţi naturali cunoscuţi, contribuind la blocarea reacţiilor oxidative şi a proceselor distructive cauzate de acestea.

Ajută la inhibarea formării excesului de melanină cu atenuarea petelor pigmentare existente şi prevenirea apariţiei altora noi.

Lipoceravitul C întăreşte funcţia de barieră a pielii, prin refacerea straturilor hidro-lipidice şi creşte capacitatea de retenţie de apă a acesteia.

Bineînţeles, produsul este testat dermatorlogic şi se potriveşte oricărui tip de ten.

Dacă nu te-am convins încă te beneficiile acestui ser, trebuie să ştii că eficacitatea produsului a fost demonstrată clinic, de către Evic Group, după 28 de zile utilizare raportându-se îmbunătăţiri după cum urmează: 52% – suprafaţa ridurilor şi 20% – lungimea ridurilor.

După aplicarea serului, tenul este pregătit de Crema antirid cu Acid Hialuronic, concentraţie 3%.

 

Este o cremă bogată în Acid hialuronic pur şi lipozomal 3%, SOD, GP4G şi Trylagen, ingrediente cu efecte antirid, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcţiei de barieră a pielii şi de hidratare intensă, testată dermatologic şi care se potriveşte oricărui tip de ten.

SOD, supranumită “superenzima anti-îmbătrânirii”, asigură fermitatea pielii pe termen lung, acţionând împotriva degradării oxidative şi protejând lanţurile proteice de colagen şi elastină responsabile de elasticitatea tenului.

SOD este cea mai activă enzimă antioxidantă de origine naturală.

Trylagenul acţionează împotriva ridurilor şi asigură o piele mai netedă, mai elastică, stimulând producerea de noi fibre de colagen şi elastină, care se constituie ca suport pentru sinteză.

GP4G regenerează tenul din interior, fiind o sursă de energie pură ce suplineşte capacitatea diminuată a celulelor de a genera şi stoca energia.

Specialiştii Gerovital ne recomandă să o folosim dimineaţa şi seara, pe față, gât și decolteu.

Conform clinicii Evic Group, care a testat eficacitatea produsului, persoanele care l-au utilizat au raport, după 28 de zile, îmbunătăţiri de 52% – suprafaţa ridurilor şi 20% – lungimea ridurilor.

Vedetele gamei Gerovital H3 Evolution sunt, fără doar şi poate, Fiolele cu Acid Hialuronic – Produsul nr. 1** în România pe categoria produselor antirid pentru față.

Fiolele conţin un ser bogat în Superoxid Dismutazǎ şi Acid Hialuronic pur şi lipozomal, având efecte intens hidratante şi de netezire a ridurilor şi se potrivesc oricărui tip de ten.

Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.

Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior, astfel ridurile şi liniile fine sunt mult diminuate.

Efectul anti-age este potenţat şi prin Superoxid Dismutaza, care are rol de protecţie atât pentru fibrele de colagen şi elastină, cât şi pentru acidul hialuronic.

Folosit cu regularitate, produsul reduce vizibil ridurile adânci.

Mai mult, conform evaluării instrumentale, după 28 de zile de utilizare adâncimea ridurilor profunde s-a îmbunătăţit cu până la 24%*, iar nivelul de hidratare a crescut cu până la 66.7% dupa o oră de la prima aplicare.

Specialiştii Gerovital recomandă să le folosim dimineaţa sau seara, în cure de câte 10 zile de tratament. Fiolele se folosesc foarte uşor, dacă urmăm aceşti paşi simpli:

Se dă tot serul în partea de jos a fiolei, după care fiola se poziţionează cu punctul de rupere în faţă.

Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere

Tot conţinutul fiolei se foloseşte pentru o singură aplicare!

Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică pe tenul proaspăt demachiat, prin masaj uşor pe faţă, gât și decolteu.

Masați ușor în jurul ochilor, fără ca produsul să intre în contact cu ochii.

Ai, deci, toate informaţiile necesare, mulţumită Specialiştilor Gerovital, să îţi pregăteşti tenul de toamnă, cu produsele din gama Gerovital H3 Evolution! Le vei găsi pe site-ul www.farmec.ro, în magazinele de brand ale companiei, dar şi în farmacii, magazine specializate, super şi hipermarketuri din toată ţară.

Spor la pregătirile de toamnă, dragele noastre!

 

*Gerovital – Brandul nr. 1* în categoria Îngrijirea feței
*Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul Retail Audit pentru Categoria Îngrijirea feței, segmentul Care, ian 2016 – dec 2016, valoare vânzări, pentru piața din România. Copyright 2017, The Nielsen Company.

**Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution – Produsul nr. 1* în România, pe categoria produselor antirid pentru față.

**Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul Retail Audit pentru Categoria Îngrijirea feței, segmentul antirid, ianuarie – decembrie 2016, valoare vânzări, pentru piața din România. Copyright 2017, The Nielsen Company.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!