CITESTI ACUM
Revista EXCELENTA te invita sa descoperi ”Copiii binecuvantati”

Revista EXCELENTA te invita sa descoperi ”Copiii binecuvantati”

Revista Psychologies

Revista EXCELENTA


Revista Excelenta prezinta in al VI-lea numar o serie de reportaje speciale despre realitatile conditiilor spirituale si sociale ale copiilor daruiti.

Misiunea reporterilor revistei Excelenta nu s-a terminat aici. Vor prezenta in exclusivitate in cadrul evenimentului de lansare a proiectului primului Centru Gifted Education din Romania din 16 aprilie 2009 adevaratele istorii ale copiilor supradotati din Romania. Revista Excelenta, aflata la al VI-lea numar, relateaza in premiera viata de zi cu zi a unor copii a caror istorie le-a fost parca un film prea lung de incercari la o varsta si asa frageda.

Povestile lor sunt atat de asemanatoare si atat de triste. Unii n-au decat mama, altii nu au decat tata, altii sunt atat de saraci, incat nu au ce manca. Fiecare dintre povestile lor ar merita sa fie spusa, fiecare dintre chipurile lor ar merita o fotografie, fiecare dintre gesturile lor marunte ar merita povestit.

Sunt unii dintre ei care picteaza extraordinar, sunt altii care canta. In fiecare clipa ramanem mirati de felul in care vorbesc, senin, fericit, deschis. Suntem patrunsi de bucuria lor exploziva, rasul lor care umple lumea. Viitorul lor nu poate dobandi certitudine din egoism, ura, zgarcenie, violenta, din navala intereselor materiale, personale sau colective, ci din credinta care deschide calea spre iubire, adevar, lumina.

Florian Colceag, expert international in educatia copilului supradotat, ne atentioneaza insa ca „oamenii incep sa caute persoanele supradotate numai in cazul unui pericol caruia nu-i pot face fata, in cazul unei crize datorata unei probleme tehnice al carui raspuns nu-l pot gasi sau in conditiile de sinceritate totala dinaintea unei catastrofe de proportii, cand au nevoia leadership-ului unor oameni lucizi si responsabili, sau uneori, cand iubesc”.

Cele mai importante titluri ale editiei:
•Copiii supradotati si lumea adultilor
•Nivelele dezintegrarii pozitive
•Copiii lui Dumnezeu
•Calea mantuirii prin suferinta
•Micile genii si media
•Casa binecuvantata cu 160 de ingeri
•Am fost in „Castalia” – Educatia de excelenta va face posibil frumosul joc al inteligentelor multiple, si in Romania
•Membru de excelenta la World Council for Gifted and Talented Children
•Akiane Kramarik: „Inspiratia vine de la Dumnezeu”

Va invitam sa luati parte la activitatile social-educationale si de informare pe Reteaua Sociala a Revistei EXCELENTA, o initiativa IRSCA Gifted Education, avand rolul de a permite cadrelor didactice schimbul de experiente privind cercetarea individuala in ce priveste activitatea didactica dar si obiectivul de a fi informati cu toate evenimentele care au loc in lume in educatie.

Peste 1000 de cadre didactice din toata tara sunt invitate sa ia parte la Reteaua Sociala a Revistei EXCELENTA care numara in prezent peste 1500 de membri. Sunt asteptati sa se inscrie toti parintii care doresc sa obtina informatii referitoare la problemele lor privind situatia familiala, avand ca moderator specialist in terapia familiei.

Vino pe Reteaua Revistei EXCELENTA pe http://kristoflajos.ning.com
Va invitam sa accesati Revista EXCELENTA la adresa: www.supradotati.ro/revista

Revista EXCELENTA invita toti tinerii cu talent, cu varsta de pana in 18 ani sa participe la competitia Ambasador al Centrului Gifted Education. Castigatorul va sustine propriul discurs la Bucuresti, in cadrul lansarii in Romania a proiectului primului Centru Gifted Education, centru non-profit privat si independent. Evenimentul va avea loc in amfiteatrul „Ion Heliade Radulescu” al Bibliotecii Academiei Romane, Calea Victoriei 125.

Evenimentul va include si lansarea proiectului consultativ de audit al planului de dezvoltare pentru centru, prin colaborare cu Central European University Business School si John Hopkins University Carey Business School. Detaliile asupra evenimentului vor urma.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!