Now Reading
Studiu eJobs: Câte companii private își vor recompensa angajații cu prime de Paște

Studiu eJobs: Câte companii private își vor recompensa angajații cu prime de Paște

Iepurașul se arată dispus să viziteze, în 2017, o treime dintre firmele private, arată un studiu realizat de eJobs, cea mai mare platformă de recrutare online din România.

 

Anumiți angajați de pe piața locală vor fi mai norocoși înainte de Paștele din 2017 și vor primi o primă din partea companiilor pentru care lucrează.

Un studiu realizat de eJobs România, cel mai mare jucător de pe piața de recrutare online din țară, arată că 33% dintre companiile private intervievate își vor recompensa angajații cu o primă de Paște în 2017.

Totodată, 70% dintre angajatorii interviați au precizat că obișnuiesc să-și recompenseze salariații, în general, cu bani sau tichete cadou cu ocazia concediilor, Crăciunului sau Paștelui.

Structura cadourilor pe care le primesc angajaţii în preajma Paştelui s-a diversificat foarte mult în ultimii ani.

Pe lângă primele în bani, companiile au început să apeleze şi la alte variante de recompensare, precum vouchere, cadouri, vacanţe sau zile libere suplimentare.

Studiul eJobs evidențiază că două treimi (65%) dintre companiile care își vor recompensa angajații cu ocazia sărbătorilor pascale din 2007 acordă prime în bani, iar celelalte le vor da salariaților tichete cadou.

Totodată, 12% dintre companiile respondente chestionate, care au spus că le vor oferi beneficii angajaților cu ocazia Paștelui, au în plan să le ofere oamenilor produse specifice, în timp ce 6% vor acorda zile libere suplimentare.

Mai mult, 3% dintre angajatorii care au precizat că își vor recompensa angajații cu prime de Paște s-au gândit ca să ofere, de asemenea, cadouri copiilor angajaților.

Mai mult de jumătate (59%) dintre companiile care își vor răsplăti angajații cu prime de Paște au precizat că valoarea primelor va fi mai mică de 200 de lei per salariat, în timp ce 15% dintre angajatori „darnici” în perioada sărbătorilor pascale au indicat valori între 200 și 500 de lei.

De asemenea, 6% dintre companiile care le vor acorda angajaților prime de Paște au alocat un buget între 500 și 1.000 de lei, iar 12% dintre angajatorii generoși au precizat că au în plan să depășească pragul de 1.000 de lei per salariat.

 

Citește mai multe aici.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!